Forside > Om oss > Presse > Årets taler 2010 - Jörgen Oom

Pressemelding 2011-01-17

Årets taler 2010 - Jörgen Oom

Psykologen og foredragsholderen Jörgen Oom har blitt kåret til Årets taler av Talerforum. Han fikk prisen for sin unike evne til å engasjere, underholde og motivere sitt publikum til positiv endring.

Motivering: Utstyrt med humor og retorikk i verdensklasse lykkes Jörgen Oom som ingen annen å engasjere til økt motivasjon og arbeidsglede, engasjement, initiativ og ikke minst til å føle seg stolte av seg selv, sine kolleger og bedriften. I 2010 lyktes han ytterligere å styrke sin allerede fremragende foredragskunst. Jørgen taler like mye til hjertet som til hjernen, han underholder, inspirerer og etterlater ingen uberørt.

Jörgen Oom er godkjent psykolog med spesialutdannelse innen holdningspåvirkning, kommunikasjon og hypnose. Som foreleser og lærer snakker han om deltakelse i endringsarbeid, det vinnende laget, å våge å være best og hvordan vi kan ha et høyt tempo uten negativt stress.

Sören Gyll, tidligere formann i Svenskt Näringsliv, sa etter et foredrag: "Jörgen Oom har svært interessante ideer når det gjelder å styrke motivasjonen og skape et høyytelsesteam. Genialt enkelt og med glimt i øyet gir han både ledere og medarbeidere flere tankevekkere som er nyttige for de fleste virksomheter".

Jörgen Oom har to mottoer: "Proud people perform", og "Det er det lille som er det store". Han mener at små forbedringer, satt i system, og som alle i organisasjonen tror på, gjør underverker.

– Å få Talerforums pris som Årets taler er som å få en Oscar for en skuespiller. En herlig bekreftelse, så jeg er like glad som jeg er stolt, sier Jörgen Oom.

Talerforum, som matcher og formidler de fleste foredragsholdere i Sverige, ser en klar trend i at kundene blir stadig mer kvalitetsbevisste og resultatorienterte. Foredragsholderens innsats skal gi praktiske konsekvenser, styrke organisasjonens konkurransekraft ved å påvirke holdninger og tilnærming til daglige arbeid. Det er derfor spesielt viktig å arbeide systematisk med kvalitetssikring.

– Jörgen Oom er en lysende motivator som alltid får toppkarakter på evalueringer. I næringslivet er etterspørselen etter ham helt unik. De siste elleve årene han har vært ute mer enn 160 ganger per år i gjennomsnitt. Det er ingen annen foredragsholder i Sverige som har vært så populær så lenge, og i 2010 klarte han i tillegg å øke litt til, sier Fredrik Sjöholm, taleransvarlig hos Talerforum.

Prisen for Årets taler ble delt ut siden 2006 av kompetansenettverket Talerforum. Konkurransen er åpen for alle til å nominere en person som har oppmuntret, motivert og rørt ved dem i år. Det kan være en ekspert, lærer, konsulent, bedriftsleder, inspirator, eller annet. Det viktigste er at det er noen som på en eksepsjonell måte formidler sitt budskap. Årets taler i 2009 var trendspionen Magnus Lindkvist.

Jörgen Oom
Jörgen Oom - Årets talare 2010

Mer info / Rådgivning

Navn
Firma
E-post
Telefon

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Personligheter

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap