Forside > Personligheter > Christina Stielli

Christina Stielli

Årets foredragsholder i Sverige

Christina Stielli er en energibunt som med sine innsiktsfulle og inspirerende forelesninger har etablert seg som en av de absolutt beste.

Med fokus på problemløsning og kreativitet har hun imponert og fascinert sitt publikum over hele Norden. Hun har formidlet verktøy for å kjenne ansvar og delaktighet. Med stor gjenkjennelighet og mye alvor foreleser Christina om kommunikasjon, medarbeiderskap, humor og at hver dag i uken fortjener en plan. Og fremfor alt: hvor viktig det er å le.

Foredraget fokuserer på:
• Hva er egentlig arbeidsglede, og hvordan skaper vi det nå med én gang?
• Balanse i forandringsarbeid, hvordan får vi med oss alle, og skal alle med?
• Medarbeiderskap: Hvem sitt ansvar er det, og hva er det egentlig?

Når Christina Stielli går på scenen for å gi en forelesning, flyr tiden av sted. Med latter, høy gjenkjennelsesfaktor og stort alvor tar hun et oppgjør med alle som tror at noe bare skjer uten at en gjør noe selv. Hun leder tilhørerne frem til innsikten at alt går an, at du kan det du vil kunne og at du selv bestemmer hvor du skal og hvordan du vil bli respektert og behandlet.

Christina er utdannet innen markedsføring, økonomi, prosjektledelse, atferdsvitenskap og foreldreskap. Christina drives av hjertet og håpet. Hun er alltid nysgjerrig og tar gjerne omveier for å finne nye perspektiver.

Christina Stielli har også skrevet boken "Jag vill vara glad" som er for deg som vil le mer, kvitte deg med problemer, uro og ting som irriterer og forstyrrer. Det er en bok som er full av tips, øvelser og modeller for hvordan du kan trene på å beholde gleden, samtidig som du bygger en kollisjonspute for livets krumsprang.

"Christina, jeg er så utrolig glad for at jeg booket deg. Dette var midt i blinken. Jeg har fått fantastisk positiv tilbakemelding på bidraget ditt og på dagen som helhet fra medarbeiderne." - Jan Amnebjer, Skatteverket "Takk nok en gang for din inspirerende forelesning. Den ble satt stor pris på både blant oss sjefer og hos øvrige medarbeidere. Du fikk oss til å føle oss opprømte og inspirerte til i større utstrekning å ta ansvar for våre egne liv – ikke

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap