Forside > Personligheter > Jörgen Oom

Jörgen Oom

Proud people perform

Riktig Mental Instilling - Slik skaper vi toppmotivasjon sammen.

Jörgen Oom er godkjent psykolog med spesialutdannelse innen holdningspåvirkning og kommunikasjon. Jørgen snakker om entusiasme og deltakelse i endringsarbeid, det vinnende laget, å våge å være best og hvordan vi kan ha høyt tempo uten negativ stress.

Jörgen Oom har to mottoer: "Proud people perform", og "Det er det lille som er det store". Han mener at små forbedringer, satt i system, og som alle i organisasjonen tror på, gjør underverker.

I forelesningene fletter han inn mange praktiske øvelser og bruker utprøvde modeller og verktøy som deltakerne enkelt kan tilpasse til sitt daglige arbeid etter seminaret. Hans erfaring og oppfatning er at arbeidsglede, engasjement, konkrete mål, mot til å ta initiativ og å oppfordre til humor og ikke minst stolthet er viktige hjørnestener i en vellykket bedriftskultur.

Jörgen Oom bruker å si at man må snakke like mye til hjertet som til hjernen hos folk hvis man vil skape motivasjon. Derfor arbeider han mye med bilder, historier, enkle modeller og framfor alt med mange eksempler fra bedriftene han har jobbet med.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap