Forside > Personligheter > Magnus Helgesson

Magnus Helgesson

Motivasjon, holdninger og endring

Magnus Helgesson er entreprenøren som på kort tid har blitt en av Sveriges mest etterspurte talere. Han er en av få foredragsholdere som årlig passerer 150 oppdrag for næringslivet.

Magnus Helgessons forelesninger er et skikkelig energikick. Lidenskapelig, underholdende og humoristisk deler han av sine erfaringer om team, ledelse og motivasjon. Det merkes at Magnus brenner for å inspirere individer og organisasjoner.

Magnus er en av få inspirasjonsforedragsholdere som også har hatt en vellykket karriere i næringslivet. Entreprenøren Magnus Helgesson åpnet Sveriges første Harrys-restaurant før fylte 23 år. Harrys ble en suksess og franchisetakerne strømmet til. Men etter hvert som selskapet vokste, fulgte ikke resultatet. Harrys gikk på store tap og de ansatte var misfornøyde. Magnus kastet ut alle pompøse forretningsideer og mål, og fokuserte på det mest vesentlige:

– «Fornøyde medarbeidere gir flere gjester, og det gir penger i kassen. Alt skal være enkelt.»

Da han senere forlot Harrys var det med overskudd i regnskapet, mangedoblet salg og rekordhøy medarbeidertilfredshet. I dag finnes det over 40 restauranter, og kjeden omsetter for 700 millioner kroner. Magnus sin grunnfilosofi er at alt handler om menneskelige behov og drivkrefter. Hvis du forstår hva som driver mennesker og organisasjoner, er ingenting umulig.

Noen av egenskapene som har gjort Magnus framgangsrik er hans positive energi og evne til å inspirere andre til å lykkes. Det har gjort ham til en svært ettertraktet foredragsholder, både hjemme i Sverige og i utlandet.

Magnus var en av fem nominerte til Årets talare 2016.

«Dette ble knallsuksess.» - Malin Gullstrand, Volvo AB

«Det må være tøft å gå på scenen etter Magnus.» - Torsten Wickström, Svenska Handelsbanken AB

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap