Forside > Personligheter > Olof Röhlander

Olof Röhlander

Bra er det nye best – Virkelig motivasjon og arbeidslyst

Latterfest er et bra ord for Olof Röhlanders sin nye morsomme inspirasjonsforelesning som tar tak i det som spiller en rolle for å kunne skape motivasjon og arbeidsglede.

Basert på nyere forskning og Olofs egne erfaringer fokuserer Olof på emnene endring, eget ansvar, håndtere press, komme bedre overens med hverandres ulikheter, og hvordan vi dermed kan få en bra dag – igjen. Inspirerende, morsomme og lærerike 90 minutter fylt med energi, latter og gjenkjennelse.

Bra er det nye best – Virkelig motivasjon og arbeidslyst

Innhold
- Derfor er bra bedre enn best
- Hvordan får man en bra dag – igjen?
- Indre mål vs ytre mål og indre motivasjon vs ytre motivasjon
- Endring, og hvordan ulike håndterer det – vognen og hunden
- Motivasjon ut i fra ny forskning: Selvbestemmelsesteorien (SBT)
- Slik skaper vi ekte arbeidsglede
- Kunsten å få orden på livet

Målgruppe
Foredraget passer i alle typer sammenhenger, både for hele bedriften som for kunder, for kommuner og fylkesting, for små og store avdelinger.

Når behøves den?
Den passer til alle typer møter, kundearrangement, medarbeiderdager, arbeidsmiljødager, inspirasjonsdager, kick off, årsmøte og treffer der man samler hele bedriften eller avdelingen.

Øvrig
Olof prater gjerne i 60-90 minutter og han tar alltid et telefonmøte i forkant slik at kundens forventninger matcher innholdet. Foredraget kan også fås på engelsk.

Om Olof Röhlander
Olof Röhlander har med sine femten år som inspirator tilegnet seg unike erfaringer om hvordan arbeidslivet ser ut. Han vet hva som behøver å gjøres for at vi fortsatt skal være relevante og å skape holdbar fremgang i en digitalisert verden som stadig starter om igjen.

Det vokser ingen mose på rullende steiner. Det viser inspiratoren Olof Röhlander med all tydelighet. Den siste tiden har Olof kommet med ny bok, ny forelesningsturné, lansert podcast med Lasse Berghagen, og vært Sommar- och Vinterpratare i Svenske P1.

Nå kommer den prisbelønte foredragsholderen med den nye næringslivstilpassede og forskningsbaserte forelesningen Bra är det nya bäst – Verklig motivation och arbetslust som setter fingeren i kjernen på det vi alle leter etter i organisasjonen som hele tiden forandres. På en inspirerende, energigivende og morsom måte presenterer Olof her konkrete tanker og ideer som sikrer arbeidsglede, fornøyde kunder og et bra resultat. En forelesning for teamet, medarbeidere og ledere, der Olof alltid tilpasser innholdet etter målgruppe og formål.

Men til tross for at latteren sitter løst i de ulike gjenkjennelige historiene og jordnære eksemplene som Olof beskriver, finnes også en dybde som gjør at budskapet og innholdet sitter igjen etterpå. Olof lever nemlig etter mottoet at foredrag ikke skal være en stjerneskuddaktivitet, men skape lang brennetid. Her presenterer Olof det siste innen motivasjonsforskningen ut i fra det som kalles SBT – Selvbestemmelsesteorien.

Olof Röhlander har skrevet en rekke bøker om ledelse, arbeidsglede og motivasjon, og holdt nærmere 2000 foredrag. Han holder sine foredrag på svensk og engelsk.

"Ännu en gång ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande" Gun-Britt Einar, Kanslichef Karolinska Institutet

"Tack för ett fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!" Anneli Angeling VD Frontit

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap