Forside > Personligheter > Olof Röhlander

Olof Röhlander

Årets foredragsholder i Sverige

Ifølge Dagens Industri har Olof Röhlander vært den mest bestilte foredragsholderen i det svenske næringslivet de siste årene.

Han har en poengsum på 4,9 (av 5) fra over 250 kunder og store arrangementer. Olof holder foredrag om mental trening, personlig utvikling, motivasjon og inspirasjon

Olof Röhlander er mental trener, sertifisert coach, forfatter og inspirator i verdensklasse! Han har vært elitespiller i bordtennis og har skrevet bøkene "Det blir alltid som man tänkt sig" og "Vinnarskalle". Han gir «Ukens pep-talk» til tusenvis av mennesker og er nå en av Sveriges mest populære foredragsholdere. Olof foreleser med mye humor om mål, innstilling og positiv tenkning.

Olof stiller skarpe spørsmål og gir sitt syn på hvordan man kan kombinere det å ha høye mål og være på topp og likevel ha det godt. Trenger du å akselerere eller redusere farten? Løper du på de rette ballene? Føles fremtiden løfterik eller truende? Må det gå godt for å ha det godt? Dette er en forelesning som egner seg både for individ- og teamutvikling. Her vil det bli tydelige eksempler, gjenkjenningsfaktor og skarp innsikt. Er du til stede eller fremover lent? Det er ikke enten eller som gjelder, det er både og! Du skal ikke bare akseptere utfordringen – du skal elske den!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap