Forside > Personligheter > Robert Karjel

Robert Karjel

Piratjeger som er utnevnt til årets foredragsholder i Sverige 2016

Robert Karjel har raskt gjort karriere som foredragsholder. Han holder foredrag om samarbeid, teamarbeid, organisasjon og ledelse. Robert har en poengsum på 4,9 (av 5) fra over 200 kunder og store arrangementer.

Robert Karjel har ledet en helikopterdivisjon i Adenbukta for å bekjempe pirater på oppdrag fra FN og EU. Han har også bygget opp en divisjon i Afghanistan. Robert ble utnevnt som årets foredragsholder i 2016.

Ledelse og samarbeid i pressede situasjoner

Robert Karjel har ledet en helikopterdivisjon i Adenbukta for å bekjempe pirater og har bygd opp en divisjon med redningshelikoptre i Afghanistan, på oppdrag fra FN og EU. Vinner av Årets taler 2016 – Man.

Robert Karjel gir inspirasjon til hvordan både en organisasjon og den enkelte medarbeider suksessfullt kan møte helt nye oppgaver til tross for vanskelige ytre og indre forhold samt individets egen nøling eller ren redsel. Du får innsikt i og verktøy til hvordan du kan dele det "umulige" opp i håndterlige biter uten å miste helheten, slik at et faktisk resultat oppnås.

Før oppdraget med å bekjempe somaliske pirater fikk han veldig kort tid på seg til å forberede seg og sin enhet på innsatsen. Organisasjonen var preget av tidligere mislykkede hendelser innen forsvarets helikoptervirksomhet, der prestisjeprosjekter ble kraftig forsinket og mange kolleger omkom i flyhavarier.

Under aksjonen lyktes likevel den fartøystyrken som Karjel og hans divisjon var en del av med å avverge mer enn 100 piratangrep. De eskorterte også mat og medisiner til millioner av sultende i Somalia. En prestasjon som også vakte stor oppmerksomhet internasjonalt.

Karjel gir inspirasjon til hvordan man skaper fremgangsrike organisasjoner ved å skape motivasjon hos enkeltindivider. Hvordan man i en organisasjon med et fragmentert eller uklart mål går fra den enkeltes redsel for å mislykkes til en felles følelse av både vilje og evne til å oppnå noe stort. Karjel gir innsikt i betydningen av at individet både er villig til å ta ansvar, men også gis muligheten til å ta det. Han kommer også med utrolig konkrete eksempler på hvordan gruppesamarbeid oppnås samt hvordan beslutningsprosesser under press kan forstås og tilrettelegges.

Karjel skreddersyr alle sine foredrag avhengig av sammenhengen: ledelse, lagarbeid eller som ren inspirasjon, fra korte foredrag til hele dager med workshops. Alt med utgangspunkt i en uvanlig, dramatisk og dypt rørende historie.

Robert Karjel har sivilingeniøreksamen i teknisk fysikk og en utdannelse ved den amerikanske marinen. I 2005 var han Copeland Fellow ved ærverdige Amherst College i Massachusetts, der han jobbet som forfatter. Karjel har gitt ut fire romaner, hans femte "Efter monsunen" kom høsten 2016, og har allerede blitt solgt til mer enn ti land. Han foreleser både på svensk og engelsk.

Robert Karjel har de siste årene utviklet seg til å bli den mest verdsatte taleren i Sverige innen ledelse og teamarbeid. Han har holdt over 300 evaluerte forelesninger for næringsliv og offentlig sektor. Han har et snitt på fantastiske 4,91 ut av 5,00, som resultat av kundenes vurderinger. Det er det høyeste vurderingssnittet en svensk taler innen ledelse har oppnådd siden Talarforum innførte sine målinger for tjue år siden. Robert ble nominert til Årets Talare 2013 – Gjennombrudd og ble stemt frem til prisen Årets talare 2016 – Man

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap