Forside > Personligheter > Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors er årets foredragsholder for andre gang

Trender, fremtid, analyser av omverdenen, innovasjon og endring.

Det er ikke ofte det kommer nye stjerner, men Stefan er den mest etterspurte foredragsholderen og den som scorer høyest i Norden akkurat nå. Stefan er provoserende og inspirerende med en humoristisk og energisk stil. En av Stefans styrker er pålitelighet og profesjonalitet med en poengsum på 4,85 (av 5) fra over 200 kunder og store arrangementer.

Stefan Hyttfors har bakgrunn som fotograf, journalist, PR-konsulent og entreprenør. Han er grunnlegger av det digitale PR-firmaet Wenderfalck som har vunnet en rekke priser for kreativitet og kundetilfredshet. Stefan har ikke bare lidenskapelige og retoriske ferdigheter, han skreddersyr hver presentasjon med konkrete eksempler for å sikre relevans og nytteverdi for lytteren.

Alle levende ting er i endring, og når internett forbinder oss alle i et grenseløst nettverk er endring raskere enn noen gang før. Markedet er nå globalt, åpent døgnet rundt og med oss ​​i våre lommer. Evnen til å tilpasse seg er nøkkelen til å overleve. Ser du muligheter att ta initiativ som endrer din bransje eller venter du på bevis og la noen andre kjøre utviklingen?

Stefan Hyttfors snakker mer om sosiale atferdsendringer enn tekniske endringer og ved å peke på vellykkede eksempler. Stefan blander ideer fra mange ulike disipliner og skaper en høyenergi-sesjon som gjør at du må stoppe opp og tenke. Stefans talestil er utfordrende, inspirerende og underholdende.

Stefan Hyttfors utnevnt til årets foredragsholder av det svenske folk for andre gang

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap