Forside > Personligheter > Thorvald Stoltenberg

Thorvald Stoltenberg

En time med Stoltenberg…

Møt Thorvald Stoltenberg, diplomaten, politikeren og en av Norges mest profilerte personligheter gjennom tidene. Hans livslange samfunnsengasjement og politiske karriere har ført han inn i viktige og fremtredende roller på både nasjonale og internasjonale arenaer.

Mesteparten av Thorvald Stoltenbergs yrkesaktive liv har han tilbrakt i politikken, og han blant annet vært utenriksminister i to perioder, forsvarsminister og statssekretær. I tillegg har han vært FNs høykommissær for flyktninger, fredsmegler på Balkan, Norges ambassadør til Danmark og president i Norges Røde Kors.Hans lange og svært innholdsrike liv gjør han til en utømmelig historiefortell og hans unike fortellerevne fører hans publikum i sin hule hånd fra start til slutt…og fortsatt vil de høre mer.

Uansett posisjon – Thorvald Stoltenberg har alltid hatt ett hovedfokus; det handler om mennesker og samspill.

Det er ikke bare hans unike CV som gjør han til et kunnskapsrikt og interessant menneske, han er vel så kjent for sine refleksjoner og meninger om hvordan vi må ta vare på de svake i samfunnet, slippe ungdommen til og fremme et samfunn der likeverd og medmenneskelighet står høyt.

Med denne livsfilosofien har Thorvald Stoltenberg blitt en av Norges mest folkekjære politikere og hans evne til å fortelle levende historier om mennesker han har møtt og hva de har lært han er et tema som treffer de fleste.

Åpenhet, humor og unike historier, kombinert med sterke meninger, engasjement og en ukuelig optimisme og tro på mennesket…det er en time med Stoltenberg.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap