Forside > Personligheter > Marius Basteviken

Marius Basteviken

Marius Basteviken er hodejeger, siviløkonom og jurist – en profil med dyp innsikt i mekanismene som skiller de vellykkede fra de mindre vellykkede virksomhetene i Norge.

Marius Basteviken er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Etter dette gikk turen til London hvor han studerte jus. Marius fikk advokatbevilling i 2009, og han var i mange år partner og advokat i et større advokatfirma i Oslo. Han er i dag hodejeger i BackerSkeie AS i Oslo, og han bistår klienter med å rekruttere ledere til nordiske virksomheter.

Rekruttering av virksomhetens ledere er blant de viktigste beslutningene en leder eller et styre fatter. Konkurransen om den sterkeste kompetansen er hard, og krever betydelig oppmerksomhet fra den enkelte leder og organisasjon. Gevinsten er stor for de lederne og organisasjonene som lykkes med dette.

Marius er en rutinert foredragsholder både på norsk og engelsk. Hans motto er at humor på ingen måte er det motsatte av seriøsitet. Marius byr derfor på seg selv for å skape interesse og engasjement under sine foredrag. Latteren pleier derfor å sitte løst når han trekker paralleller og analogier i sine presentasjoner – uten at hans tilnærming til de faglige problemstillingene blir mindre seriøse av den grunn.

Hans observasjoner som hodejeger, siviløkonom og jurist, gjør at temaer innenfor ledelse, rekruttering, organisasjonskultur og motivasjon av ansatte er særlig aktuelle.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap