Forside > Personligheter > Marius Basteviken

Marius Basteviken

Marius Basteviken er advokat og siviløkonom med omfattende erfaring som rådgiver for multinasjonale foretak. Marius er spesialist på internasjonal skatt, men han har også bakgrunn som hodejeger. Han kjenner derfor mekanismene som skiller de vellykkede fra de mindre vellykkede virksomhetene – fra et bredt perspektiv.

Marius er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Etter dette gikk turen til London hvor han studerte jus. Marius fikk advokatbevilling i 2009, og han er i dag partner og advokat i Deloitte Advokatfirma AS. Han har tidligere vært hodejeger samt partner/advokat i et annet advokatfirma.

Marius er en rutinert foredragsholder både på norsk og engelsk. Hans motto er at humor på ingen måte er det motsatte av seriøsitet. Marius byr derfor på seg selv for å skape interesse og engasjement under sine foredrag. Latteren pleier derfor å sitte løst når han trekker paralleller og analogier i sine presentasjoner – uten at hans tilnærming til de faglige problemstillingene blir mindre seriøse av den grunn.

Marius har erfaring med å holde faglige presentasjoner samt å innta en konferansier-rolle. I tillegg vil temaer innenfor ledelse, rekruttering, organisasjonskultur og motivasjon av ansatte være aktuelle fra hans tid som hodejeger og mangeårig rådgiver for store virksomheter.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap