Forside > Personligheter > Paal Evjenth

Paal Evjenth

Motivasjon, Inspirasjon og Kommunikasjon

Paal Evjenth har jobbet med foredrag og utdanninger siden 1981. Han er kjent for sin energi, humor og utrolige kunnskaper i ovenstående emnene. Paal er overbevist om at vi alle er født vinnere, at vi som barn har grunnlaget for vinneregenskapene i oss. For eksempel, en sterk selvbevissthet, nysgjerrighet, fantasi, positiv tenkning, iherdighet, ærlighet og evnen til å leve i nuet, er egenskaper vi ser hos barn. Dessverre ser vi det ikke like ofte hos voksne. Disse egenskapene svekkes dessverre ofte av ytre påvirkninger. Foredraget handler mye om hvordan vi utvikler disse egenskaper.

Foredraget bygger på overbevisningen om at mennesker tar til seg kunnskap når de har det gøy. Humor og tempo er derfor viktige ingredienser i Paals forestilling. Med flera års erfaring i utdanning kan Paal skreddersy foredraget/utdanningen for å møte mange ulike behov. Oppdrag varierer fra korte forestillinger på en kickoff til 3 dagers seminarer.

Etter at ha jobbet i fire år som lærer i Irland kan Paal gjennomføre sin forestilling på engelsk med samme tempo og energi.

Paal er en meget avholdt foredragsholder noe som ikke minst viser seg i bedømmelsene etter hans opptreden. En meget fornøyd arrangør ga følgende vurdering: "Paal var svært underholdende og engasjerende. Han fikk også med seg de eldre teknikerne som sikkert i begynnelsen tenkte "javel, igjen en taler". Det satte vi spesielt pris på".

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap