Anders Rydell
Fotograf: Johan Palmborg

Anders Rydell

Arbeidslivet – et sirkus som heter duge

Anders Rydell er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi.

Anders Rydell er en erfaren foredragsholder og workshopleder. Hans ekspertområde er organisasjonspsykologi, som blant annet inkluderer tema som ledelse, kommunikasjon, konflikthåndtering og ikke minst kunnskaper omkrin stress- og utmattelsesproblematikkens mange fasetter. Med over 10 års erfaring som organisasjonskonsulent har Anders bygget opp en bred klinisk og praktisk erfaring som han får stor nytte av i sitt arbeid som foredragsholder.

Nå er Anders Rydell aktuell med sitt forelesningsshow Arbetslivet – en cirkus som heter duga. Med klarspråk og glimt i øyet setter Anders ord på all drenerende galskap som vi alle er en del av i dagens arbeidsliv. Anders får publikum til å forstå og å reflektere over sin egen situasjon, sin egen arbeidsplass og sin egen rolle i sammenhengen. Han går ikke bare gjennom destruktive trender, misforståelser og forventninger på jobben. Han gir også konkrete tips og peker ut veien til et mer helsenyttig arbeidsliv. Anders anvender seg selv og en whiteboard som verktøy på scenen, noe som innebærer at forelesninger er helt fri fra PowerPoint.

For øvrig kan det nevnes at Anders Rydell også deltar aktivt i den offentlige debatten i Sverige omkring arbeidslivets ulike utfordringer, fremst som debattør i dagspressen, men også som gjestekrøniker i blant annet Psykologtidningen og magasinet Arbetarskydd. Han har også i regi av sin rolle som organisasjonsekspert vært intervjuet i Sveriges radio P4 Extra samt vært gjest i Arbetsplatspodden. Anders har også mangeårig erfaring som leder, som gir han stor nytte i sitt arbeid med å analyse arbeidsplassers utfordringer.

Anders Rydell arbeider også som standup komiker og har et hundretalls gig i bagasjen. Hans materialet på standupscenen kretser mye rundt psykologrollen, kommunikasjonsmisser og relasjoner. En annen viktig del av Anders er den fysiske treningen der han satser på mellomdistanseløp innen veterantouren der han blant annet kan titulere seg svensk mester på 800m i den yngste veteranklassen. I et bredere perspektiv kan mosjonens betydning for hjernekapasitet, stresstålighet og allmenn helse ikke poengteres nok ifølge Anders Rydell.

Eksempel på forelesninger med Anders

  • Kommunikasjon og kultur i organisasjoner
  • Stress- og utmattelsesproblematikk
  • Konflikter og konflikthåndtering
  • Trender, misforståelser og risikoatferd i dagens arbeidsliv
  • Ledelse- og medarbeiderskap

Velkommen til å booke Anders Rydell for et oppfriskende og tankevekkende foredrag om livet på arbeidsmarkedet. Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg til deres behov!

Pressebilder

Artikler

Anders Rydell

Anders Rydell

Psykolog

Fotograf: Freddy Billqvist

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2