Andreas Ekström
Fotograf: Rikard Westman

Andreas Ekström

Fremtiden, omverdenen og den digitale revolusjonen

Andreas Ekström har nådd et internasjonalt publikum med oppdragsgivere i nærmere tretti land. I 2018 vant han prisen Årets talare – Man.

Andreas Ekström er journalist og holder engasjerende forelesninger om den digitale revolusjonen – men prater sjelden om teknikk. Hans perspektiv er samfunnet og menneskene i det.

Hans mest populære forelesning nå, "Sju sätt att äga världen", beskriver digitaliseringens største utfordringer. Andreas viser dessuten hvilke utrolige muligheter som finnes, menneskelig, sosialt og forretningsmessig, for den som vil bidra til digital demokratisering i tider preget av faktaresistens, filter og falske nyheter.

I 2018 ble Andreas sin unisont kritikerhyllede bok "Att hitta" publisert. Relatert til boken har Andreas skapt en helt ny forelesning – fortsatt om digitalisering, men denne gangen er han personlig på et helt nytt nivå. Ikke bare rammer Andreas inn vår digitale framtid – han forteller også om sin vanskelige sykdom og sin kamp for overlevelse. Den kampen skal han vinne, nettopp gjennom "att hitta", på en helt spesiell måte.

Andreas prater inspirerende og interessevekkende om framtiden uten å miste det positive eller være redd for det negative – her finnes store muligheter og potensielle trusler, og bare den som er klarsynt kan orientere seg rett. Hvordan skal vi forstå den revolusjonen vi lever i akkurat nå? Andreas er aldri ute etter å gi perfekte svar, men derimot er han alltid på jakt etter det mest spennende spørsmålet.

Andreas er verdsatt for at han med entusiasme og tydlighet får publikum til å reflektere over sin atferd på internett. Han jobber også ved sjeldne tilfeller, der sammenheng og emne kjennes riktig, som moderator og programleder. Han er vant med å gjennomføre intervjuer og seminarer på scenen.

Han er et selvsagt valg for den som vil inspireres, og starter virkelige prosesser for de som hører på. Hans TED talk har nådd millioner og han har besøkt nærmere tretti land i fem verdensdeler for å utvikle seg selv og andre.

Høsten 2018 fikk han den høyeste evalueringen noensinne av publikummet på Webdagarna. Han er altså høyest ranket av totalt 313 takere under de syv årene som arrangementet har eksistert.

Pressebilder

Artikler

Andreas Ekström

Andreas Ekström

Fotograf: Rikard Westman

Moderatorer med en utdannende profil

Sosiale medier

Omverden

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2