Emmanuel Ezra
Fotograf: Bingo Rimer

Emmanuel Ezra

Det gode møtet

Emmanuel Ezra har vært nominert til Årets Taler og tilhører den eksklusive gruppen foredragsholdere som har et snitt på over 4,90 av 5,00 på Talerforums evalueringer.

Han er kirurg og en etterspurt foredragsholder. Han prater om hvor viktig det er å bevege seg fra alle forutinntatte meninger om mennesker og i stedet nærme seg andre med åpenhet og nysgjerrighet. Hans emner er møtet mellom mennesker, verdier, etikk og krisehåndtering eller sagt på en annen måte: Isberget - vi vet så lite og dømmer så raskt. Forventninger og behov - kan vi påvirke de? Kompetanse og å møte andre - hvordan henger det sammen? Verdier - holdninger - atferd - hvordan henger alt sammen?

Emmanuel Ezra prater om at livet er en lang rekke møter. Vi møter mennesker privat og i våre yrkesroller. Hvordan får vi til det gode møtet? En pasient med uhelbredelig kreft eller en med halsbetennelse, en aggressiv elev eller en arbeidssøkende, hvordan møter vi dem? På skolen, på jobben - i næringslivet såvel som kommunalt, hjemme eller på gaten pågår konstant møter mellom mennesker. Har du tenkt på hvordan din måte å tilnærme deg andre påvirker og former deg?

Han er ikke bare en ettertraktet foredragsholder, han har også debutert som forfatter. I boken "Det gode møtet" skriver Emmanuel Ezra om hvordan vi møter våre medmennesker, profesjonelt og privat. Hva er det som gjør at et møte blir vellykket eller ikke.

Emmanuel Ezra byr på tankevekkende og inspirerende foredrag som passer alle som møter andre mennesker - og det gjør vi jo alle.

Pressebilder

Emmanuel Ezra

Emmanuel Ezra

Fotograf: Magnus Westerborn

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2