Göran Adlén

Göran Adlén

Foredragsholder – moderator – forfatter – trendspotter

Göran Adlén er en av Sveriges mest kjente fremtidsanalytikere samt en prisbelønt foreleser. Hans forelesninger er ikke bare informative, de tilbyr en unik blanding av fakta, aktuell forskning og underholdning, krydret med praktiske tips og råd.

Göran tilbyr mer enn bare en forelesning; han skaper en opplevelse som engasjerer, inspirerer og gir deres organisasjon tanker og refleksjoner for fremtidige utfordringer og muligheter. Med en bakgrunn som siviløkonom, creative director i reklamebransjen, utdanner i markedsføring og en av Sveriges mest etterspurte utdannere, besitter Göran Adlén en unik evne til å levere budskap som fengsler tilhørerne. Hans meritter inkluderer utmerkelser som "Årets foreleser", Narrenprisen, og han har en lang liste av fornøyde kunder fra ulike bransjer.

I tillegg er Göran Adlén forfatter av flere bøker om fremtiden og dens innvirkning på vår måte å leve og arbeide på. Hans solide erfaring og nysgjerrighet gjør at dere alltid får ta del i de seneste av fremtidens viktigste trender.

Noen eksempler på forelesninger:
AI, GENERASJONSKRIGEN OG EN HEL HAUG MED KJÆRLIGHET
Aldri har det skjedd flere endringer enn nå. Aldri har det heller funnets flere muligheter. Aldri har det vært flere trusler enn nå. Denne forelesningen fokuserer på mulighetene. Det er et optimistisk fremtidsperspektiv av en av Sveriges mest kjente fremtidsspanere som i mer enn tjue år har arbeidet med omverdenanalyser.

Du vil få innsikt i AI og alle dets muligheter. Du vil få innsikt i hvordan man skal tiltrekke seg fremtidens kunder i generasjon Z og de yngste i Generasjon Alpha. Du vil få en forståelse for hvor viktig det er å kunne levere en masse kjærlighet og det lille ekstra som skiller seg ut fra konkurrentene i en digital verden.

GI GASS I MOTBAKKEN.
Det er i bakkene det skjer. Når det er som tøffest, er det noen som klarer å trekke fra konkurrentene. Det er slik sykkel- og skirenn blant annet blir avgjort. På samme måte er det i næringslivet. Når det er som tøffest, er det noen som tør å satse mer enn de andre. Det er vinneren.

Nå er vi inne i en lavkonjunktur, og det er nå det er ekstra viktig å satse og ha mot til å utvikle sin virksomhet. Den økonomiske historien viser det så tydelig. Mengder av studier viser at de som satser nå, lykkes mye bedre når konjunkturen snur igjen enn de som har valgt å passivt se på. Det går nemlig aldri an å bremse i en oppoverbakke.

Drømmearbeidsplassen
Hvordan skal vi bli den virkelig attraktive arbeidsplassen der alle ønsker å jobbe? Hvordan skal vi tiltrekke oss de yngste talentene? Og hvordan vil det påvirke når det finnes helt ulike generasjoner på en og samme arbeidsplass? Og hvordan skal vi egentlig skape friske og velfungerende medarbeidere som virkelig får en sann arbeidsglede?

Den endringen vi ser nå er den største siden 1920-tallet. Det er derfor viktig å kunne følge med i utviklingen og skape drømmearbeidsplassen og bli den aller mest attraktive arbeidsgiveren. Det gjelder å bli vinner i talentkrigen. Det gjelder å skape en arbeidsplass sammen, der ros og oppmuntring er den mest naturlige ingrediensen. Det handler om å tørre å få inn motet og lidenskapen. Det gjelder rett og slett å tenke om.

DISCIPLIN, TESTOSTERON OG EN HEL HAUG MED KESO
Nesten alt kan endres, uavhengig av alder og utgangspunkt. Det krever at man følger en plan, handler snarere enn bare å snakke, og ser disiplin som noe positivt i stedet for som en skremmende kraft full av tvang. I bunn og grunn handler det om å finne måter å motivere seg selv på når motivasjonen svikter og å aktivt jobbe for å skape et bedre liv. Dette er kjernen i selvledelse.

Görans egen reise tok ham fra å være en 62-årig sofagris med overvekt og dårlige helsemålinger til å stå på en scene og konkurrere i fitness tre år senere. Det er en fortelling om gjenfunnet energi og livsglede, om dramatiske helsefremganger og en kamp mot alle odds, fortalt uten klisjeer, i en stræben etter fullstendig ærlighet.

Pressebilder

Göran Adlén

Göran Adlén

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2