Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf Josefsson Tadaa

Gjør forandring til en vane

Gustaf Josefsson Tadaa lever som han lærer. Gjennom å prøve seg frem i nye prosjekter, selskaper og samarbeid har han skapt seg en uvanlig bredde og perspektiv.

Vi har aldri visst så lite som vi gjør i dag. Gustaf Josefsson Tadaa er en av Sveriges mest velansette forelesere innen emner som trender, teknologi og digital transformasjon. Han prater om de effektene som den raske teknologiske utviklingen har på mennesker og samfunn.

• Vi har aldri visst så lite som vi gjør i dag - Teknologi, Forandringsprosesser, Ledelse, Inspirasjon

• Rise of the Digital Nervous System - Digital Transformasjon, Teknologi, Kunstig Intelligens, Fremtiden

• Vi skaper fremtiden sammen - Delingsøkonomi, Deltakerkultur, Verdibasert ledelse, Medskapere

Gustaf Josefsson Tadaa har en akademisk bakgrunn innen kognitiv vitenskap, retorikk, kjemi, juss, biomedisin og økonomi. Han har startet firmaer som har blant annet har jobbet med serverløsninger for små firmaer, en nasjonal entreprenørkonkurranse og et digitalt verktøy for politisk dataanalyse. Han startet og drev Makerspark, Sveriges første 3D printshop, ett "makerspace", med inkubator og opplæringsvirksomhet innen ny teknologi. Kunsten hans har blitt vist på Nasjonalmuseet og han sitter til og med i styret for det statlige organet Kulturbryggan. Han leder også kurset "Exploring Technology" på den digitale medieskolen Hyper Island. Som foreleser har Gustaf evnen til å lede tilhørerne gjennom komplekse emner ved å blande vitenskap, historiefortelling og humor. Han har en evne til å koble sammen de siste gadgets og rare trendene med dype, underliggende emner om menneskeheten og dens fremtid. Han er en erfaren foreleser og moderator på både svensk og engelsk.

Pressebilder

Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf Josefsson Tadaa

Fremtid

Kreativitet

Personlig utvikling

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2