Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen

Eksperten som forklarer økonomi på en spennende måte som alle forstår

Harald Magnus Andreassen er sjeføkonom og populær foredragsholder. Han er eksperten som forklarer økonomi og økonomiske sammenhenger slik at også de som ikke er eksperter forstår og lærer noe av det.

Harald Magnus Andreassen er spesialist i utvikling i økonomi og finansmarkeder, i Norge og internasjonalt. Hva har skjedd og hvorfor? Hva kan komme til å skje? Hvorfor går det normalt bra og hvorfor går det av og til riktig dårlig? Hva skal vi se etter? Hvorfor er det vanskelig for oss å forstå og tilpasse oss til ustabile konjunkturer og ustabile finansmarkeder?

Han har i mer enn 10 år vært kåret til den beste makroøkonomen i finanssektoren og har i Kapital også vært kåret til den beste finansanalytikeren i landet. Harald Magnus er en engasjert og populær foredragsholder som får tilhørerne til å forstå at samfunnsøkonomi er både spennende, viktig og nyttig!

Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank. Han er mye bruk av media, både aviser, radio og TV.

Alle Harald Magnus Andreassen foredrag er tilpasset deltakernes interesser og behov.

Eksempel på foredrag:

Utviklingen i internasjonal og norsk økonomi

Dette foredraget dekker et bredt spekter av økonomiske problemstillinger, og fokuset vil være avhengig av kundenes behov. Hva skjer i økonomien, i Norge og i utlandet – og hvorfor? Hva blir konsekvensene for din næring og bedrift, for din arbeidsplass? Hva vil Norges Bank gjøre og hva blir konsekvensene for kronekursen? Hva driver aksjemarkedet og hva er utsiktene nå? Få et innblikk i den norske og internasjonale økonomien i dette spennende foredraget!

Pressebilder

Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2