Nyhetsbrev oktober 2013

Motivasjonsforedrag med Lars Monsen – Et liv i villmarka

Eventyrer med 4000 døgn i sovepose og 60 døgn i samme underbukse. Lars viser bilder og snakker om ekspedisjonene sine, med vekt på det å sette seg høye mål, lederrollen, vise lagånd og samarbeide, tøye egen smerteterskel, tørre å være annerledes og være god i motgang.

For mer informasjon om Lars Monsen - klikk her

Alex Rosén - Moromann

Alex Rosen er en svært levende foredragsholder som tilpasser sitt foredrag etter publikum. Han tar utgangspunkt i egne opplevelser fra Nordpolen med seilbåten ”Berserk”, sin egen oppvekst med fokus på rollen som sønn, kjæreste og far basert på boka ”Tøff pappa” som han ga ut høsten 2012, eller hvorfor han mistet jobben i NRK – 7 ganger. Alt handler om hvem du er og hvordan du ønsker å være mot de rundt deg.

Alex har gjort utallige oppdrag for næringslivet, militæret, politiske partier, skoler, rockeklubber og diverse organisasjoner. Med andre ord; han er foredragsholder, konferansier, toastmaster, rockestjerne, komiker, forfatter, oppdager, eller rett og slett bare en moromann.

For mer informasjon om Alex Rosén - klikk her

Richard Juhlin - "Nesevis"

Richard Juhlin er svensk, og alment anerkjent for å ha verdens beste nese. Norske TV-seere kjenner ham fra NRKs serie "Nesevis" som gikk på skjermen høsten 2012. Juhlin er regnet som verdens fremste champagneekspert. Han smakte sine første dråper champagne da han var åtte år og har i dag rekorden for flest testede champagner, over 8000 ulike typer. Han arbeider som foredragsholder og freelance journalist for flere magasiner.

Juhlin har tidligere skrevet seks bøker om champagne, og med "En duft av Champagne" gir han ut det ultimate verket om vår mest fasjonable og myteomspunne drikk.”En duft av champagne” byr på den mest omfattende gjennomgangen av distriktet Champagne og vinene derfra som noen gang har kommet i bokform. Åtte tusen champagner og produsentene som står bak dem – er testet og vurdert. I tillegg byr boken på alt du behøver å vite om champagnesmaking, jordsmonn, druesorter, stilarter og ikke minst glamouren som omgir denne fasjonable drikken. Juhlin viser deg hvordan du kan trene opp luktesansen og gjøre livet rikere. Boken er rikt illustrert.

For mer informasjon om Richard Juhlin - klikk her

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2