Nyhetsbrev februar 2015

De er Sveriges beste foredragsholdere

Årets foredragsholdere: Milad Mohammadi, Christina Stielli og Stefan Hyttfors

Talarforum har delt ut bransjeprisen årets foredragsholder siden 2006. Prisen blir tildelt foredragsholderne som Talarforums kunder mener har vært de viktigste det året. Det har dreid seg om alt fra inspiratorer og psykologer til kontrollører av virksomhetsinformasjon og lederskapsutviklere. Tusenvis av forelesningsdeltakere har vært med og stemt på Talarforums hjemmeside. Nå er resultatene av avstemningen klar, og hvem som ble kåret til årets foredragsholder ble offentliggjort under den stjernespekkede Talergallaen på Berns i Stockholm.

Årets foredragsholder – kvinne: Christina Stielli

Christina Stielli er en energibunt som med sine innsiktsfulle og inspirerende forelesninger har etablert seg som en av de absolutt beste. Med fokus på problemløsning og kreativitet har hun imponert og fascinert sitt publikum over hele landet. Hun har formidlet verktøy for å kjenne ansvar og delaktighet. Med stor gjenkjennelighet og mye alvor foreleser Christina om kommunikasjon, medarbeiderskap, humor og at hver dag i uken fortjener en plan. Og fremfor alt: hvor viktig det er å le.
– Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Da jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet, stod jeg med mobilen i den ene hånden og maskaraen i den andre. Da det hele etter noen sekunder gikk opp for meg, skrek jeg høyt i vedkommendes øre samtidig som jeg stakk maskaraen rett i øyet. Det var en smerteblandet fryd, ler Christina Stielli om hvordan hun reagerte da hun fikk beskjed om at hun var blitt kåret til Årets taler – kvinne.
– Jeg snakker jo bare om det jeg kan stå for, det jeg kan, det jeg vet bunner i meg selv. Jeg er personlig og forteller om sorgene mine, det som har vært mislykket og det som er bra. Jeg møter mennesker som er akkurat sånn som meg selv, og jeg er ydmykt takknemlig over å få møte alle disse fantastiske menneskene, sier Christina om hvordan hun ser på seg selv og menneskene hun møter når hun foreleser.

Årets foredragsholder – mann: Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors er årets foredragsholder for andre gang. Han henter ideer og eksempler fra flere ulike emneområder, som han så blander sammen til forelesninger som både provoserer, inspirerer og utfordrer tilhørerne. Stefan er ikke bare lidenskapelig og retorisk dyktig, han skreddersyr hver forelesning med konkrete eksempler for å gi tilhørerne sine det som er mest relevant for akkurat dem. At Stefan er en av Sveriges mest populære forelesere, råder det ingen tvil om.
– Vi lever i informasjonsoverflod, og dessuten i en tid da mange ville betalt for å få slippe å høre på middelaldrende menn. Jeg får betalt for å snakke om det jeg brenner for. Jeg klyper meg ofte i armen og er ydmykt takknemlig, sier Stefan Hyttfors om jobben sin som foreleser.
– Jeg råder ofte andre til å utfordre seg selv, så nå skal jeg umiddelbart booke meg inn på en ukes stillhetsmeditasjon, ler Stefan på spørsmål om hvordan han skal feire å ha blitt kåret til Årets taler for andre gang. Sist gang var det som Gjennombrudd, og denne gangen som Årets taler – mann.

Årets foredragsholder – gjennombrudd: Milad Mohammadi

Milad Mohammadi har på få år slått fullstendig knockout på foreleser-Sverige. Med sin egen fortelling i sentrum formidler han inspirasjon og kunnskap til alt fra næringslivstopper og samfunnets beslutningstakere, til vanskeligstilt ungdom. Han får alltid toppkarakterer på vurderingene sine, og gir tilhørerne et minne for livet med hver forelesning. Han gir konkrete verktøy for hvordan vi kan skape en fremtid med en holdbar samfunnsutvikling.
– Det føles fantastisk. Jeg har arbeidet veldig hardt det siste året med lidenskapen min for å få mennesker til å tenke annerledes og føle seg sterkere. Det er svært gledelig at responsen har vært så stor, sier Milad Mohammadi om å ha blitt valgt til Årets taler – gjennombrudd.
– Jeg regner denne prisen som beviset på at man ikke lenger bare er en nykommer som har talent, men også har vist hva man er god for gjennom å levere forelesning etter forelesning på høyt nivå. Jeg kommer til å feire prisen med lengre tid til ettertanke. Deretter er det bare å fortsette med arbeidet, sier Milad og ler.

Tidligere prisvinnere:
Annika Östberg (– kvinne 2013)
Paolo Roberto (– mann 2013)
Ellinor Persson (– moderator 2013)
Robert Karjel (– gjennombrudd 2013)
Hans Blix (– hederspris 2013)
Mia Törnblom (– kvinne, 2012)
Colin Moon (– mann, 2012)
Katarina Hultling (– moderator, 2012)
Stefan Hyttfors (– gjennombrudd 2012)
Olof Röhlander (2011)
Jörgen Oom (2010)
Magnus Lindkvist (2009)
Björn Söderberg (2008)
Rune Larsson (2007)
Nils Simonson (2006)

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2