Olaf Olsvik
Fotograf: Jørn Grønlund

Olaf Olsvik

Rus og Rolex - Historien om en narkoman i hvit snipp

Olaf Olsvik var vel ansett, rik, respektert og vellykket - en suksessfull næringslivsleder. Bak dyre dresser, fine biler og Rolex klokker derimot gjemte det seg et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain.

I 15 år levde Olaf et dobbeltliv før en bilulykke inntraff i 2002 som faktisk reddet hans liv. Etter sykehusoppholdet la han seg inn på behandlingssenter for rusavhengige og har siden vært rusfri. Hans foredrag gir et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman. Olaf tar oss med på ei reise inn i en verden som de færreste av oss trodde eksisterte. En historie det er verdt å spisse ørene for.

Olaf Olsvik produserte og importerte klær fra Østen og gjorde det stort i tekstilbransjen, men nedturen kom raskt etter hans første skilsmisse i 1987. Livet ble snudd fullstendig på hodet og han fikk nervemedisin foreskrevet av legen. Dette ble starten på det som senere skulle bli en hverdag preget av rusmisbruk. Foredraget er en rå og usminket beskrivelse av Olafs historie som rusmisbruker, svindler og mislykket far samtidig som han var en tilsynelatende vellykket næringslivsleder.

I dag driver Olaf rusbehandlingsklinikken Mestringshuset Sør med sin kone i Aust-Agder. I tillegg til dette driver de bedriftsrådgivning og foredragsvirksomhet, det meste under temaet "Rusmisbruk – næringslivets skjulte trussel". I 2009 gav han ut boken "Rus og Rolex - Historien om en narkoman i hvit snipp". Boken er ført i pennen av Bjørn Olav Jahr, journalist og forfatter med god innsikt i den næringslivsverden han beskriver. Jahr vant SKUP-prisen i 2002 for avsløringen av Finance Credit.

Pressebilder

Olaf Olsvik

Olaf Olsvik

Gründer av Mestringshusene

Fotograf: Jørn Grønlund

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2