Forside > Personligheter > Ari Riabacke

Ari Riabacke

Hjerte vs Hjerne – å ta beslutninger

Ari Riabacke er doktor i beslutningsanalyse, konsulent, forsker, blogger og fembarnsfar. Han taler visjonært og underholdende om de mange fasettene ved det å ta beslutninger.

Ari er beslutningsanalytiker (fil dr) og organisasjonsteoretiker (ek mag) og jobber som Head of Business Intelligence på et børsnotert Management- og IT-konsulentselskap. Ari Riabacke driver også med forskning i grenselandet mellom IT og bedrift, med stort fokus på de menneskelige aspektene ved det å ta beslutninger.

Når vi må ta vanskelige beslutninger, bruker vi ofte magefølelsen i stedet for hodet. Er det bra eller dårlig?

Både og kan man si. Spørsmålet er bare hvordan vi kan vite når vi bør følge magefølelsen og når vi skal høre på intellektet vårt?

Dersom vi ser bort fra skjebnen, er det kun ved å fatte kloke beslutninger at vi kan styre våre liv, foretak og organisasjoner, sier Ari Riabacke. Til tross for at de fleste er enige om dette, er det få som bruker tid på å bli bedre til å fatte beslutninger. I stedet følger vi gamle hjulspor og gjør sånn som vi alltid har gjort! For å bli bedre må vi lære mer om både våre sterke og svake sider og akseptere at vi er noen forhåndsprogrammerte tobeininger, som Ari utrykker det. Flaks spiller ofte en alt for stor rolle når beslutninger blir tatt, og slik bør det ikke være – gjør det vel?

Ari Riabacke inspirerer, morer og berører. Han får mennesker til å tenke i nye baner når de skal fatte beslutninger både på det profesjonelle og det private planet. Det Ari forteller vil garantert ha betydning for deres beslutninger!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap