Forside > Personligheter > Mikael Genberg

Mikael Genberg

Kreativitet, mot og lidenskap

Var ikke redd. Det umulige er mulig. I hvert fall om man skal tro kunstneren, gründeren og innovatøren Mikael Genberg. Mikael er mannen som forhandler med NASA om en hytte på månen.

Mikael Genberg tar utgangspunkt i verdens fremgangsrike og mislykkede monumenter for en reise i sin egen fantastiske berg-og-dalbane, mot ekstraordinære mål. Med en unik energi og utstråling på scenen sprer Mikael Genberg både latter og innsikt med en inspirerende ettersmak.

Mikael Genberg har bakgrunn som kunstner i de tradisjonelle hvite rommene, kunstmuseer, kunstsentre og gallerier, men har det siste tiåret utvidet repertoaret sitt, og har blitt sett av verdens øyne gjennom fantastiske hotellprosjekter. Trehushotellet Hotell Hackspett, undervannshotellet Utter Inn, Ooops! Hotell, Café Koala, Closette Kameleont, Hus på Globen, Hotell på Pemba, Zanzibar, undervannshotell på Pemba. Hans evne til å bygge nettverk og finne nye løsninger for å realisere ideer, alt fra undervannshotell til hus på månen, inspirerer tusenvis av lyttere hvert år.

Han blir portrettert i boken «Mångalen, Genberg och de tusen musketörerna» av forfatteren Anders Lif. Han har vært på TV i hele verden og holdt internasjonale foredrag for både TED og PINC.

Emner
Kreativitet, motivasjon/inspirasjon, det umulige er mulig, mot, visjoner og ekspertise, sikte mot stjernene, samarbeid er veien til suksess

Meninger fra noen av kundene våre om Mikaels inspirasjonsforedrag://
- Inspirerende og underholdende. Vi er veldig fornøyde!
- Veldig fornøyd. Han er veldig sjarmerende og har et budskap som han får frem på en god måte. Ingen ting er umulig, gjennom målsettinger og strategisk arbeid kan man oppnå uoppnåelige mål!
- Kjempe bra, det beste! Morsomt, og med et budskap.
- Midt i blinken! Kjempe bra foredragsholder!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap