Forside > Inspirasjon > Nyhetsbrev > Nyhetsbrev > september 2016

Fra mobbet til internasjonal suksessdanser

Gjennom en god forelesning kan man finne nye veier til målene sine, og man kan finne inspirasjon og motivasjon. Her presenterer vi tre av Sverige mest verdsatte forelesere: Tobias Karlsson som har gått fra mobbet til internasjonal suksessdanser, Ami Hemviken som inspirerer om teamarbeid og kommunikasjon og Johan Eriksson som er sjef hos Google og foreleser om lederskap, innovasjon og digitalisering.

Tobias Karlsson - All er mulig

Tobias Karlsson er en veldig inspirerende og mye brukt foreleser, konferansier og underholder. Han er også en meget godt likt danselærer. Ofte er folk skeptiske til dette med dans og det rynkes på nesen. Men en halvtime senere er skjorten knappet opp og slipset festet i pannen til tonene av en gammel discodans fra 70-tallet eller en karnevalsinspirert samba. Tobias har deltatt i 14 sesonger av tv-programmet Let’s dance i både Sverige, Danmark og Norge, og som jurymedlem i Talang i svenske TV 3.

Les mer...

Tobias Karlsson

Ami Hemviken - Det er ikke tanken som teller

Ami Hemviken er en av Sveriges fremste forelesere innen atferd, påvirkning, relasjoner og kommunikasjon. Hun jobber også som lederutvikler og coach. Hun er en underholdende instruktør som alltid lykkes med å løfte og inspirere publikummet sitt. Man kan ikke unngå å legge merke til energien hennes fordi den smitter over på alle hun møter, noe som igjen gir resultater. Ami arbeider med interaktivitet i forelesningene sine, og sørger for å skape kommunikasjon og energi i både små og store grupper.

Les mer...

Ami Hemviken

Johan Eriksson - Lederskap i en raskt digital verden - Hva kreves?

I sine forelesninger går Johan Eriksson fra makrotrender og prinsipper til å bli ekstremt konkret med en rekke eksempler og verktøy som føles både knivskarpe og inspirerende. Man får lyst til å komme i gang med en gang med det Johan snakker om, og med verktøyene som gjør det mulig. Johan Eriksson har bakgrunn som entreprenør, og har arbeidet mange år i verdens største selskap innen markedsføring, Procter & Gamble. I dag leder han organisasjonen for innovasjon og branding i Google, og er en del av ledergruppen deres for nord-Europa der han arbeider med alle industrier.

Les mer...

Johan Eriksson

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Nyhetsbrevsartiklar

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap