Takk til våre kunder for tilliten i 2019!

Siden 1995 har vi hjulpet våre kunder med å utvikles. Dette gjør vi ved å sette oss inn i og forstå deres utfordringer, ønsker og behov. Årlig matcher vi i snitt 4000 oppdrag. Å matche rett kompetanse og personlighet til rett anledning er det vi brenner for!

Endring. Raske endringer. Dette er hva mange av våre kunder forteller oss at de opplever. Dette stiller krav til utvikling, også til oss. Vi lytter til våre kunder og derfor ser vi 2-3 nye foredragsholdere hver uke. Dette er en trygghet for våre kunder da vi kun formidler foredragsholdere vi selv har sett eller har flere gode referanser på.

Hos oss finner du dyktige rådgivere som bistår dere i valg av foredragsholder, konsulent, konferansier eller moderator. Anledningene kan være mange. Fra kundearrangement og større konferanser til kurs, seminarer og ledermøter. Vår talerformidling har lang erfaring, stort kontaktnettverk og bred kunnskap.

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe dere? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Vi i Talerforum gleder oss til å bistå våre eksisterende og nye kunder i 2020, og ønsker alle en god jul og et godt nyttår!

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2