Om Talerforum

Størst i Norden på å formidle forelesere

For deg som kunde er det en tidkrevende beslutningsprosess å hente inn ekstern kompetanse. Derfor kan vi med vår kunnskap og erfaringer effektivisere din planlegging fra idé til gjennomføring. Det finnes et stort tilbud på markedet og vi veileder deg i ditt valg av taler. I samarbeid med oss finner vi riktig kompetanse og personlighet til ditt arrangement. Den rette eksterne stemmen vil utvikle både mennesker og arbeidsplasser samtidig som det gir nye perspektiv og ny kunnskap. Ved hvert tilfelle vil foreleseren tilpasse opplegget ut i fra anledningen.

I Talerforum har vi fokus på å hjelpe kunder med å nå sine mål, løse problemer, møte utfordringer og bli fremgangsrike. Dette gjør vi ved å identifisere, analysere og matche våre kunders behov med riktig kompetanse og å skape helhetsløsninger.

Talerforum ble stiftet i 1995 og inngår i konsernet TF Group. Vi er representert i Skandinavia og Finland. Vi er i dag 35 ansatte og har vært på det norske markedet i 10 år. Med Europas største kompetansenettverk formidler vi tusenvis av forelesere, eksperter, konferansierer og underholdere hvert år. I Talerforum er vi opptatt av å kontinuerlig avdekke nye og spennende trender i samfunnet. Derfor ser vi på hundrevis av forelesere og auditions hvert år slik at du som kunde alltid vil tilbys aktuelle og passende talere.

Å finne riktig foreleser blir enkelt, la oss skape de beste forutsetningene for at du skal lykkes!

Booke foreleser

Når du booker gjennom Talerforum tar vi utgangspunkt i dine behov. Våre rådgivere har brede nettverk med samlede erfaringer og hjelper deg hele veien fra idé til gjennomføring. Av oss får du kvalitet og trygghet samtidig som du sparer tid. Du kan alltid nå oss via chat, telefon og mail uten at du behøver å ha et ferdig konsept, emne eller navn i tankene.

Det koster ingenting ekstra å booke en foreleser via Talerforum. Vi hjelper deg med å finne rett foreleser ut i fra ditt budsjett, publikum og anledning. Med forelesere i ulike prisklasser, fra ca 15 000 og oppover, søker vi markedet etter passende kandidater. Vi undersøker tilgjengelighet og dato for taleren og håndterer det administrative, samt ser til at vedkommende er forberedt og oppdatert på ditt spesifikke emne og arrangement.

Talergaranti

Trygt og sparer deg tid

Vår talergaranti gjør at du kan kjenne deg trygg med oss fra start til slutt. Dersom en foreleser ikke kan stille opp grunnet uforutsette hendelser som innstilt fly eller sykdom, sørger vi for å erstatte med en tilsvarende taler. Disse vil da være oppdaterte på dere og formålet med oppdraget.

Hvorfor booke en foreleser?

Talerforum finner talere til alle anledninger. Vanlige tilfeller der våre kunder velger å hente inn eksterne talere er ved kick-off, lederseminarer, produktlanseringer, etterutdanning, personalsamlinger, julebord og mye mer. Oppdrag kan variere fra korte, effektive forelesninger til lengre seminarer og kurs.

Fagområdene er uendelige med alt fra organisasjonsutvikling, ledelse, kommunikasjon, helse, inspirasjon og filosofi. Blant alle forelesere vi formidler har de to ting til felles: de besitter unik kompetanse og er dyktige talere.

Sikre deg at budskapet formidles på beste måte ved å booke en ekstern foreleser. Det samler mennesker, forbedrer kommunikasjon og tydeliggjør mål og retning.

Vi hjelper deg hele veien. Med oss blir det enkelt å booke foreleser.

Forenkler kommunikasjon og samspill

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2