Caroline Mohr
Fotograf: Emelie Spjuth Svärd

Caroline Mohr

Vinn det mentale spillet med en tankegang i verdensklasse

Vil dere bidra til å skape en arbeidsplass der deres medarbeidere kan vokse og føle at ansvar er styrkende?

I Caroline Mohrs energifylte foredrag lykkes hun med å formidle tøffe utfordringer i bagasjen med letthet ved å fokusere på viktigheten av glede, lidenskap og mental innstilling. Hun klarer å få tilhørerne til å våkne opp og reflektere over sin egen glede, motivasjon og ansvar.

Caroline Mohr jobber som inspirasjonsforeleser siden seks år tilbake, Allianz merkeambassadør siden 2017 og er også tidligere golfproff. Hun har vunnet både EM og VM i handigolf og er i dag en ettertraktet foreleser som reiser verden over for å tale for både store og små bedrifter. Priser og medaljer i all ære, men det er ikke det forelesningene handler om - de handler om hvordan du lykkes med å håndtere tøffe utfordringer ved å spille det mentale spillet riktig, motivere deg selv og tørre å omfavne det som også føles vanskelig.

Caroline har utdannet seg innen NLP og bruker den kunnskapen sammen med livserfaringer når hun holder foredrag. Hun har erfaring i å håndtere sjokk gjennom å selv ha overlevd en naturkatastrofe, å spille golf på profesjonelt nivå og håndtere mentalt pressende situasjoner og å agere samt forberede seg for store forandringer etter at hun selv overlevde kreft. I hennes energifylte foredrag lykkes hun med å formidle tøffe utfordringer i bagasjen med letthet ved å fokusere på viktigheten av glede, lidenskap og mental innstilling. Hun lykkes med å få tilhørerne til å våkne opp og reflektere over egen glede, motivasjon og ansvar.

En forelesning med Caroline er alltid autentisk, kraftfull og inspirerende. Hennes foredrag gir din organisasjon energi i riktig retning, varige inntrykk og en opplevelse som du vil kunne jobbe med for fremtiden.

Maksimer ditt potensial ved å Go Pro 2.0
En forelesning designet for å utløse ditt potensial og begynne å handle i den retningen du vil gå. Du får bli med på en reise hvor du utdyper din kunnskap om din indre drivkraft. Du har mulighet til å sette meningsfulle mål, identifisere vellykkede strategier og ta viktige beslutninger for ditt engasjement. Denne forelesningen passer perfekt når dere ønsker å få fart på organisasjonen og økt engasjement.

Vinn det mentale spillet med et tankesett i verdensklasse
En forelesning om å bygge et sterkt verdensklasse-mindset ved å forbedre din holdning og evne til å vokse gjennom utfordringer. Om å fokusere riktig for å få mer energi, øke din integritet og indre tro på ditt potensial. Denne forelesningen passer perfekt når dere står overfor en endring.

Frykt Mindre - Lev Mer
En forelesning om å våge å gå utenfor din komfortsone, utfordre din frykt og oppdage enda mer i rommet av nysgjerrighet. Denne forelesningen fokuserer også mye på å forbedre relasjoner og teamwork på både individ- og organisasjonsnivå gjennom åpenhet og medfølelse. Du får en fordypet innsikt i mot og hva det innebærer å ha mindre frykt og leve mer. Denne forelesningen passer perfekt når du står overfor en forandring og/eller vil forbedre teamfølelsen.

Caroline foreleser på svensk, engelsk og tysk.

Pressebilder

Caroline Mohr

Caroline Mohr

Inspiratör

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2