Fredrik Reinfeldt
Fotograf: Peter Knutson

Fredrik Reinfeldt

Blander stor kunnskap og mangeårig erfaring med nysgjerrighet og humor

Fredrik Reinfeldt har mer enn 25 års erfaring med svensk, nordisk og internasjonal politikk. Han var statsminister fra 2006–2014 og partiformann for de svenske Moderaterna fra 2003–2015.

Fredrik Reinfeldt er en erfaren og verdsatt taler. Med sin erfaring som statsminister og leder for flere store svenske, så vel som internasjonale, organisasjoner har han en bred innsikt i mange emner.

Fredrik Reinfeldt forandret og fornyet Moderaterna og skapte Nya Moderaterna. I valget i 2006 oppnådde Nya Moderaterna historisk suksess. Sammen med kollegene sine i Alliansen dannet Reinfeldt en koalisjonsregjering som vant to valg på rad og styrte i Sverige i til sammen åtte år. Allianseregjeringen reformerte svensk økonomi og innførte en arbeidslinje i arbeidsmarkedspolitikken. Sverige ble et av de tydeligste reformlandene blant verdens industriland. I løpet av Alliansens tid ved makten ble det skapt over 300 000 nye arbeidsplasser i den svenske økonomien. Sverige hadde høy vekst og ble en av de sterkeste offentlige økonomiene av alle sammenlignbare land. Sverige var dessuten det eneste landet i EU som reduserte statsgjelden sin under finanskrisen.

Fredrik Reinfeldt snakker gjerne om dagsaktuelle temaer og knytter det opp mot deres behov. Han er ofte ønsket som åpnings- eller avslutningstaler på en rekke ulike typer konferanser. Fredrik gjør gjerne en aktuell analyse av omverdenen, hva skjer i vår verden akkurat nå og hvordan skal vi tolke den ut i fra vår organisasjon sin situasjon? Hva kreves av en moderne leder i den nye, alt raskere, digitaliserende verden?

Fredrik Reinfeldt skreddersyr alle sine taler ut i fra deres behov, ingen taler er like. Eksempler på emner Reinfeldt tidligere har snakket om er: geopolitiske forandringer, digitalisering – muligheter og farer, holdbarhetsspørsmål, global økonomi, forutsetninger for handel og spørsmål knyttet til menneskehetens utvikling. Det er alt fra urbaniseringstrenden til hvordan vi utvikler moderne og holdbare steder. Han har også fordypet seg i hvordan vi kan skape tryggere steder med mindre kriminalitet. Også at vi er alt flere som kommer til å leve til vi er 100 år er et interessant emne som Fredrik Reinfeldt har skrevet bok om. Hva betyr det for samfunnet vårt, for det enkelte menneske, for vårt arbeidsliv?

Mange selskaper har invitert Reinfeldt til eksterne kundearrangement, både i næringslivet og i offentlige sammenhenger, middagstaler og ofte som internasjonal taler.

Fredrik Reinfeldt blander stor kunnskap og mangeårig erfaring med nysgjerrighet og humor. Hans taler blir ofte en øyeåpner for å forstå hva som skjer i omverdenen og hvordan det påvirker oss.

Vinner av Årets Talare Hederspris 2016

Pressebilder

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt

Fotograf: Peter Knutson

Mangfold

Omverden

Økonomi

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2