Lars Monsen

Lars Monsen

Et liv i villmarka

Han har uforglemmelige historier som trollbinder publikum og inspirerer en hver til å legge ut på små og store eventyr. Lars Monsen har gått Norge og Alaska på langs, krysset Canada og levd et år på Nordkalotten.

Lars har møtt bjørner og ulver, sovet 4000 døgn i sovepose hvorav halvparten av disse på vinterstid. I sine foredrag forteller han om sine sterke opplevelser med fantastiske bilder fra en rekke ekspedisjoner, og inspirerer til pågangsmot, mestring og samarbeid hos alle.

Han er utdannet allmennlærer og arbeidet som lærer i to år før han ble eventyrer på heltid. I dag er Lars Monsen en av Norges mest kjente eventyrere.

Lars Monsen har markert seg som tv-personlighet og ble kjent i 2005 i forbindelse med NRK-programmet «Canada på tvers», som dokumenterte ekspedisjonen hans gjennom Nord-Alaska og Canada. Senere fulgte seriene «På tur med Lars Monsen» og «Nordkalotten 365». I 2010 kom suksessprogrammet «Ingen grenser» der Monsen la ut på langtur sammen med en gjeng der alle hadde ulik funksjonsnedsettelse.

I foredraget Det ville ekstra! prater Lars Monsen om å sette seg høye mål, tøye egen smerteterskel, tørre å være annerledes og god i motgang. Han vektlegger verdier som samarbeid og lagånd for det handler ikke om å overvinne andre, men å overvinne egne begrensninger og sammen nå målet. Noen ganger må man ha vett til å bøye av og snu, men ofte klarer man langt mer enn man tror.

Lars Monsen forteller engasjerende og motiverende om pågangsmot, mestring og samarbeid, samtidig som du blir tatt med på eventyrlige ekspedisjoner i form av bilder, film og fantastiske historier.

Foredrag kan holdes på norsk og engelsk. Ta kontakt med oss i Talerforum for mer informasjon.

Pressebilder

Lars Monsen

Lars Monsen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2