Clas Malmström

Clas Malmström

Clas Malmström er klinikksjef/lege på en privat rehabiliteringsklinikk som rehabiliterer mennesker som lider av utbrenthet og andre stressrelaterte tilstander, som for eksempel psykosomatiske problemer. Han ble født i 1958 og har tidligere arbeidet med bl.a. idrettsmedisin (integrering av mental og fysisk trening) og har vært noe så uvanlig som safariguide i Kenya (i 6 år!).

Egentlig er Clas lege med spesialitet i psykofysiologi og atferdsmedisin. Han jobbet tidligere på Landstinget men i 1992 bestemte han seg for å gå til den private sektoren. Der har han siden arbeidet med stressrelaterte spørsmål i ulike former. Clas og firmaet bak ham velger å se på stress som et kompetanseområde både for individer og grupper eller organisasjoner. Ut fra Clas´ psykofysiologiske forskning kan han forklare stress på en annerledes og konstruktiv måte, men fremfor alt kan han forklare stresshåndtering som ferdighetstrening, noe som gir folk aha-opplevelser og verktøy som de kan bruke med en gang.

Clas er også utdannet som dietetiker og meget kompetent i områder som ´functional foods´ og helsemat.

Clas veksler hele tiden mellom underholdning eller show og faktaspekkede presentasjoner og han bruker en hel del knep for å fange publikum, få dem til å le og i blant også til å gråte. I noen tilfeller kan han også snakke om livets mening eller åndelige spørsmål av forskjellig slag uten at det blir religiøst..

Som foredragsholder er Clas meget dyktig og han formidler sitt budskap og gir en hel del konkrete verktøy for hvordan man kan unngå å bli et offer for stresset. Han gir et meget karismatisk og kompetent inntrykk, men samtidig er han underholdende, livlig og morsom.

Clas foreleser for både større og mindre grupper.

Pressebilder

Clas Malmström

Clas Malmström

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2