David Rouse

David Rouse

Når man behersker fakta og kjendsgjerninger, uden å skulle frasortere fiktion, blir det mulig å nå fram til fundamentale og godt understøtta dokumenterte konklusioner vedrørende klimaforandring: Menneskene kan ikke kontrollere klima, klima kan ikke kontrollere mennesket, og mennesket kan ikke kontrollere menneskeheten

Denne presentationen gir de nødvendige fakta for å nå til disse konklusionerne, som inkluderer fakta om klimaet i går, i dag og i morgen, og den politiske turbulensen, som vil følge etter når fakta, basert på begjivenheter, målinger og observationer, avviker fra indgrodde stillinger baseret på modeller. T.H. Huxley skrev "Den person som søger fremskridt i stedet for naturlig viden nekter absolutt å anerkjenne autoritet som sådan. For ham er skepsis den højeste pligten og blind tro den utilgivelige synden". Jo, mere de nordiske landene fokuserer på å lovgi om enorme, unødvendige og ineffektive omkostninger for virksomheter, stat og kommuner for at "bekæmpe klima forandring", jo vigtigere bliver det å vite om dette er "overvejet" (Connie Hedegaard) eller "uovervejet" (Angela Merkel), og om man har vepnet sig til å "bekjempe klima forandrerne".

Jo lengre globale temperaturer ikke viser nogen stigning (de sidste ti år) jo mere højtropende blir retorikken fra "alarmisterne", jo mere aggressive blir motargumentene fra "skeptikerne". Kun fakta kan separere motstanderne i to sider av en debat, som kan nå frem til fornuftige og generelt akseptable positioner, ud fra hvilke de mest fornuftige beslutninger tags med ansvar og troværdighet. Når opplegget er slutt, har deltagerne mottatt mange relevante fakta, som bliver understøtta i en omfattene database på www. eco-nomics.net webside (password beskyttet) hvor kun konference -deltakerne vil få adgang.

David Rouse

David Rouse

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2