Gunnar Söderström

Gunnar Söderström

Våge å være så bra du kan - akkurat der, akkurat da

Gunnar Söderström vet akkurat hva vi trenger for å styrke vårt velvære og hente frem vår inneboende kraft og potensial. Han vant prisen Årets taler – Gjennombrudd Mann 2019.

Det blir konkret og anvendelig når Gunnar snakker om samarbeidsklima, trivsel og velvære på arbeidsplassen. Veldig tydelig i hvilken høy grad det er vi selv som utgjør hverandres arbeidsmiljø. Å på en inspirerende og positiv måte få øynene opp for hvilken forskjell det gjør når vi tar ansvar for vårt eget og hverandres velvære kan gjøre underverker for arbeidsdagen. En oppfriskning av dette tankesettet – i kombinasjon med tips og strategier – er en satsing som hver arbeidsgruppe burde gjøre, liten som stor. Det er en investering som raskt betaler seg, mange ganger om, både i resultater og trivsel.

Gunnar har evnen til å levere en glad injeksjon av motivasjon og inspirasjon som berører alle. Foredragene er morsomme og har noe som alle kan kjenne seg igjen i. Han blir særlig verdsatt for sine givende og tankevekkende foredrag om bærekraftig arbeidsglede og medarbeiderskap.

Gunnar er i hovedsak naprapat, personlig trener og kostrådgiver. Fra 1999 til 2012 tilhørte han Sverige-eliten i triatlon. Han har hatt oppdrag for Svenska Fotbollsförbundet, for FIFA på fotball-VM i Brasil og EM i Paris, og er i dag mentaltrener for Brynäs A-lag. I TV-programmet Vardagspuls har han medvirket som løpespesialist før Lidingöloppet.

Foredragene handler mye om hvor mye vi påvirker hverandre og hva vi kan gjøre for å skape en bedre følelse både på jobben og i hverdagen, at kraften til å nå dit du vil allerede finnes i deg – det som er avgjørende er hvordan du forholder deg til oppgaven. Å skaffe seg riktig innstilling er selvfølgelig betydelig lettere sagt enn gjort, men Gunnar kan gi deg uvurderlige verktøy for å bevege deg i riktig retning. Motivasjon og inspirasjon er nøklene, mener Gunnar, og det er akkurat de nøklene han brenner for å gi deg tilgang til.

Du skal bokke Gunnar Söderström når du/din virksomhet vil:

  • Styrke arbeidsgleden og jobbe for et godt medarbeiderskap
  • Forbedre både resultater og trivsel gjennom et ekte godt arbeidsmiljø
  • Hente fram den iboende kraften hos medarbeiderne og nå uante høyder
  • Ha en skikkelig kickstart for økt helse og velvære blant personalet

Pressebilder

Gunnar Söderström

Gunnar Söderström

Personlig tränare

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2