Henrik Mitelman

Henrik Mitelman

Mesteren på å forvandle komplekse systemer og prosesser til håndterbare innsikte

Henrik Mitelman er noe så uvanlig som en uavhengig økonomi-, finans- og trendanalytiker. Etter 15 år i finansbransjen, byttet han over til å bli kronikør for Dagens Industri.

Henrik Mitelman kombinerer skriving med foredrag for bedrifter og institusjoner, som for eksempel på større kundemøter eller ledergruppemøter. Foredragene fokuserer vanligvis på den aktuelle situasjonen, mulighetene i verdensøkonomien, vekstlandene som tar over stafettpinnen og våre sjanser her i Norden til å dra nytte av det hele.

Henrik Mitelman er en sentral skikkelse innen svensk økonomi og journalistikk. Hans omfattende erfaring og dyptgående kunnskap har etablert ham som en autoritet innen disse feltene.

Mitelman startet sin karriere som økonom, hvor han raskt viste sin skarpe forståelse for både svensk og internasjonal økonomi. Hans arbeid i denne kapasiteten ga ham en solid grunn til å navigere i de raske og stadig skiftende økonomiske landskapene. Fra 2000 til 2011 jobbet han som sjefsstrateg og sjefsanalytiker på SEB.

Denne kunnskapen, sammen med hans naturlige kommunikasjonsevner, førte ham til journalistikken. Mitelman skrev for en tid parallelt for Svenska Dagbladets næringslivssider og er i dag spaltist i Dagens Industri. Henrik er høyt respektert for sin evne til å bryte ned komplekse økonomiske emner til lettforståelig informasjon. Hans analyser og innsikt har opplyst allmennheten om viktige økonomiske hendelser og trender.

Henrik Mitelman er mer enn bare en økonom og journalist. Han er også en forfatter, kjent for å skrive med innsikt og klarhet. Hans arbeid strekker seg over et bredt spekter av emner, men alltid med en sterk forankring i økonomiske spørsmål.

Henrik er kjent som en svært entusiastisk taler. Hans interesse og engasjement for verdens trender er vidt kjent og omtalt. Eller som han selv sier: "Noen ganger får jeg det til, noen ganger går jeg feil. Men det er veldig spennende. Verden har aldri endret seg så raskt før".

Pressebilder

Henrik Mitelman

Henrik Mitelman

Journalist

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2