Inspirasjonsbrev januar 2023

Olof Gränström - Nå er vi inne i et nytt år - 2023!

Hva er forskjellen mellom strukturelle og sykliske trender, og hvilke kan vi se i 2023? Hvordan bør bedrifter og privatpersoner best forholde seg til endringene som skjer i samfunnet? Det har vært mange prisøkninger i 2022, inkludert elprisene. Hva tror vi de vil se ut i fremtiden? Hva betyr dette ut fra et bærekraftsperspektiv? Vi lever i en usikker tid akkurat nå med kriger, en kommende lavkonjunktur og klimakrise. Kan vi ta baserte beslutninger om fremtiden til tross for så mye usikkerhet? Er det noen informasjon om omverdenen som mange ville bli overrasket over å høre?

»Les hele artikkelen...

Malcolm Larri - Hva har vi lært av denne pandemien?

Hva har vi lært av disse to årene med pandemi? Når skal vi jobbe hjemme og når skal vi jobbe på kontoret? Hva har endret seg når det gjelder selvledelse, team og samarbeid og hvordan har det endret arbeidskulturen? Hvordan har ledelse blitt utfordret av å jobbe hjemmefra og hva har vi lært? Hvilke utfordringer står vi overfor med inkludering i det digitale landskapet? Hva er de største forskjellene i lederskap hvis du sammenligner Australia og Norge?

»Les hele artikkelen...

Mikko Hyppönen - Internet at it's best and it's worst

The Web has been more transformative for minorities than for the mainstream population. In the 1990s, the only trans person in a small village felt very alone. Going online allowed them to find support and safety among peers. For sexual minorities, the Web can be a lifeline. In the same way, anyone with a rare hobby can find peer support, safety, and happiness online—model steam train collectors, for example, can effortlessly create worldwide online communities. This is the upside of online communities.

»Les hele artikkelen...

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2