Kelly Odell

Kelly Odell

Som aktiv leder i et stort globalt konsern lever Kelly i den virkeligheten han beskriver. Det finnes mange bevis på at personalet ofte ser positivt på forandringer på arbeidsplassen. Hvis det er riktig, hvorfor er det da så vanskelig å gjennomføre forandringer? En forutsetning for at en virkelig endring skal kunne skje er at organisasjonen selv må forstå behovet for forandring og dette innebærer en evnen til å reflektere ærlig over sine egne begrensninger eller mangler.

Kelly har stor erfaring i sjefscoaching, for vi bruker tid til feil saker, blir stresset og ser ikke skogen for alle trær. Derfor har selv dyktige sjefer så mye å vinne på å bli coachet. Det handler om å få friske perspektiv på det man gjør og om å få hjelp til å finne nye, smartere og enklere måter å nå sine mål på.

Det lønner seg å bruke tid til refleksjon, planlegging og utvikling. Både organisasjonen og sjefene selv har derfor mye å vinne på at sjefene kan få støtte fra coacher. I idretten bruker man 90 prosent av sin tid til planlegging, trening og forberedelse og 10 prosent på spille en kamp. Likevel tjener mange idrettsutøvere millioner hvert år. Hvordan kan det være mulig? Svaret er helt enkelt at de bruker tid til det som er mest nyttig. I et hardt konkurransepreget miljø rekker det derfor ikke å løpe fort, det gjelder å løpe i riktig retning også.

Å jobbe hardt er bra, men å jobbe riktig er mye bedre, både for bedriften og for sjefene selv. Derfor er det så viktig at organisasjonen gir sjefene tydelige signaler om at det ikke bare er OK, men også nødvendig at de aktivt avsetter tid til refleksjon, planlegging og utvikling.
Å la sjefene bli coachet er en ypperlig måte for organisasjonen å få dette til.

Med en blanding av humor og energi tar Kelly et selvkritisk blikk på det praktiske livet i organisasjoner. Kelly er etterspurt for sine utfordrende perspektiver på lederskap. Tankevekkende og uforglemmelig!

Kelly er amerikaner, utdannet både som prest og foretningsmann. Han gir et ærlig og oppriktig perspektiv på dagens organisasjoner.

Å få gjort mer på kortere tid - det kan beskrive arbeidssituasjonen i dag. Det er lett å miste perspektiv på sin rolle i organisasjonen. Følelsen av at man ikke helt strekker til finnes hos alle, uansett posisjon og dette leder til frustrasjon og misnøye.

Med en blanding av humor og energi tar Kelly et selvkritisk blikk på hverdagslivet i organisasjoner. Kellys jordnære og underholdende stil gjør at presentasjonen blir både tankevekkende og uforglemmelig.

Pressebilder

Kelly Odell

Kelly Odell

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2