Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

Superundertøy eller offerjakken?

Det er ikke alltid man kan velge sine ytre omstendigheter, men du kan alltid velge din tilnærming til det som skjer. Dine holdninger er ikke bare det du kler deg i, men kan også generere energi eller føre til lekkasje.

Inspiratoren Lasse Gustavson vet. Etter en arbeidsulykke på begynnelsen av 80-tallet kunne han, med sin vilje kraft og god kollegialitet, kjempe seg tilbake til beredskapstjeneste igjen. Han ble den første i Sverige som mottok utmerkelsen Årets Brandman.

Men Lasse vil mer enn dette. Han begynte å studere motivasjonspsykologi, mental trening og utviklende lederskap. Siden begynnelsen av 90-tallet har Lasse forelest og holdt kurs i emner som omhandler inspirasjon, kommunikasjon, lederskap, samarbeid, dristige mål og hvordan vi møter hverandre. Med et unikt perspektiv, mye varme og humor, leverer han bade ny og tidløs kunnskap.

Han er i dag utdannet i Debriefing, Mental Träning, FIRO Grupp- og organisationsutveckling og ICC Coach. Han holder også lengre kurs i retorikk og indre lederskap.

Lasse konsulteres ofte når utfordrende og vanskelige hendelser oppstår, både nasjonalt og internasjonalt. Gjennom årene har han også forelest og inspirert hundrevis av arbeidsplasser i Sverige og Norge. Lasse er engasjerende, morsom å høre på, men historien er alvorlig. Hans fortelling og vilje til å se det positive fascinerer og inspirerer publikum.

Han er i dag en klassiker blant våre foredragsholdere og har gjennom årene fått fantastiske evalueringer.

Pressebilder

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2