Nyhetsbrev mars 2013

Mia Törnblom - Selvfølelse og personlig utvikling

Mia Törnblom er siden mange år en av Sveriges mest eftertraktede foredragsholdere og forfattere. 2012 ble Mia valgt til Årets talere i Sverige.

For Mia er det en selvfølge att personlig utvikling skal være morsomt.

Mia har som mål å gi deg mot og inspirasjon og vise at enhver endring er mulig. Mia viser på en enkel måte hvordan våre tankemønstre og ubevisste reaksjoner påvirker hvordan vi føler, hva vi gjør og hva vi oppnår - og hva vi kan gjøre for å endre det.

For mer informasjon om Mia Törnblom - klikk her

Jonas Kjellberg - Startet selskapet Skype

Jonas Kjellberg var med og startet selskapet SKYPE hvor han var VP Global Sales og ansvarlig for 95% av inntekten. Han foreleser ved Stanford University om entreprenørskap og hvordan man oppretter en vinnende salgs-kultur. Jonas hjelper ledergrupper med den generelle salgsstrategien og stiller det grunnleggende spørsmålet: How do you delight the user?

For mer informasjon om Jonas Kjellberg - klikk her

Bruce Dickinson - Run to the Hills? Forretningsmann, pilot og sanger i Iron Maiden

Pilot, markedsdirektør, fremgangsrik fekter, innovatør, forretningsmann og sanger i det mest suksessrike hardrockbandet gjennom tidene er noen av benevnelsene Bruce Dickinson kan titulere seg med. I disse dager er han også en svært etterspurt foreleser.

Etter tusenvis av spillejobber foran store publikum, er Bruce Dickinson nærmest unikt scenevant. Som foreleser beskrives han som mangefasettert, spennende, karismatisk, underholdende og med kunnskaper innen en rekke ulike emner.

For mer informasjon om Bruce Dickinson - klikk her

Mona Sahlin - En av Sverige mest kjente politikere

Mona Sahlin, en av Sveriges mest kjente politikere, er en engasjerende og dynamisk taler, bl.a. angående ledelse og likestilling. Hun har erfaring ved at hun som ung kvinne gjorde karriere og fikk reaksjoner fra omgivelsene og fra allmennheten.

Mona er en strålende entertainer og retoriker som lar kroppsspråket spille en fremtredende rolle i forelesningene. Hun taler engasjert, blant annet om anti-rasisme, politikk, fremtid, miljø, lederskap, motivasjon, trivsel, likestilling og retorikk.

For mer informasjon om Mona Sahlin - klikk her

Arne Hjeltnes - Arne Hjeltnes er et kjent og kjært fjes for de fleste nordmenn

Arne Hjeltnes er et kjent og kjært fjes for de fleste nordmenn. Han har økonomisk utdannelse, men er mest kjent for sin TV-karriere. Han kom inn som promo- og presentasjonssjef i TV 2 fra starten i 1992 og gikk over som 100% programleder i kanalen i 1994.

Med sin allsidige bakgrunn holder Hjeltnes engasjerte og humørfylte foredrag om "Norge i utlandet". Hva skal til for å virkelig bli markedsorientert, for å synes – både i et makroøkonomisk verdensperspektiv (Norge som nasjon), og for hver enkelt bedrift? Har vi som nasjon og bedrift et realistisk syn på hvordan vi tror omverdenen og våre kunder oppfatter oss?.

For mer informasjon om Arne Hjeltnes - klikk her

Jörgen Oom - Riktig Mental Instilling - Slik skaper vi toppmotivasjon sammen

Jörgen Oom er godkjent psykolog med spesialutdannelse innen holdningspåvirkning, kommunikasjon og hypnose. Foreleser og lærer som snakker om entusiasme og deltakelse i endringsarbeid, det vinnende laget, å våge å være best og hvordan vi kan ha høyt tempo uten negativt stress.

Jörgen Oom bruker å si at man må snakke like mye til hjertet som til hjernen hos folk hvis man vil skape motivasjon. Derfor arbeider han mye med bilder, historier, enkle modeller og framfor alt med mange eksempler fra bedriftene han har jobbet med.

For mer informasjon om Jörgen Oom - klikk her

Erik Bertrand Larsen - Slik tenker de beste

Erik Bertrand Larssen er blant landets mest etterspurte foredragsholdere og mental trener. Han har jobbet som mentaltrener i flere år. Både næringsliv og toppidretten har benyttet hans kompetanse på hvordan å prestere bedre - både i hverdagen, men også når det virkelig gjelder. Foredraget "Slik tenker de beste" er ett av Norges råeste foredrag og gir en inspirerende gjennomgang av hvordan de beste idrettsutøverne, krigerne, lederne og spesialistene tenker for å oppnå maksimale prestasjoner.

For mer informasjon om Erik Bertrand Larsen - klikk her

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2