Vanlige spørsmål

Hva koster det å booke en foreleser?

Pris på foreleser varierer og koster alt fra ca 15 000 kroner til over hundre tusen kroner. Å booke en foreleser via Talerforum koster ingenting ekstra, men det gir kvalitet og trygghet. Vi formidler ingen som vi ikke har et større antall referanser på eller personlig har evaluert. Alle forelesninger evalueres for at du som kunde skal få forelesere av best kvalitet.

Vi har tusenvis av forelesere i alle prisklasser. Kontakt oss så hjelper vi deg å finne noen som passer ditt budsjett, anledning og publikum.

Hvorfor booke en foreleser?

Vanlige tilfeller der våre kunder velger å hente inn eksterne talere er ved kick-off, lederseminarer, produktlanseringer, videreutdanning, personalsamlinger og mye mer. Oppdrag kan variere fra korte, effektive forelesninger til lengre seminarer og kurs. Talerforum finner talere til alle anledninger.

Fagområdene er uendelige med alt fra organisasjonsutvikling, ledelse, kommunikasjon, helse, inspirasjon og filosofi. Blant alle forelesere vi formidler har de to ting til felles: de besitter unik kompetanse og er dyktige talere.

Sikre deg at budskapet formidles på beste måte ved å booke en ekstern foreleser. Det samler mennesker, forbedrer kommunikasjon og tydeliggjør mål og retning.

Hvorfor booke gjennom Talerforum?

Vi på Talerforum har lang erfaring med å hjelpe våre kunder få rett person til rett plass. Våre kunnskapsrike rådgivere forsikrer at dere får rett foreleser, moderator eller underholder ut i fra budsjett, publikum, mål og ønsker.

Ut i fra deres forutsetninger og mål hjelper vi dere med å finne rett taler. Både foreleser og emne skreddersys og tilpasses etter anledningen. Kostnaden for en taler varierer og det koster ingenting ekstra å leie inn en taler via Talerforum, men det gir kvalitet og trygghet. Vi formidler ingen som vi ikke har et større antall referanser på eller personlig har evaluert. Alle forelesninger evalueres for at du som kunde skal få forelesere av best kvalitet.

Vi er en uavhengig formidler av talere og ingen talere vi formidler er ansatt hos oss. Dette er et bevisst valg for at vi skal kunne ha friheten til å formidle den som best passer dine krav.

Ring, mail eller chat med oss så hjelper vi deg!

Hva er en talerformidler?

Talerforum er en uavhengig formidler av talere. Det betyr at vi hjelper våre kunder å finne rett foreleser, moderator eller underholder og foretar booking. Ingen av personene vi formidler er ansatt hos oss. Dette er et bevisst valg for at vi skal kunne ha friheten til å formidle den som best passer dine krav. Vi går alltid ut i fra deres behov og mål når vi hjelper dere med å finne rett taler. Både foreleser og emne skreddersys og tilpasses etter anledningen. Vår rådgivning koster ingenting ekstra.

Hva er talergaranti? Får alle det?

Ja, alle som booker foreleser eller moderator via oss omfattes av vår talergaranti. Det betyr at vi erstatter med en tilsvarende taler dersom noe skulle inntreffe og personen ikke kan stille til arrangementet. Eksempelvis sykdom, innstilt fly- eller togtrafikk eller andre uforutsette hendelser som gjør at foreleseren ikke kan tille. Dette kan vi tilby takket være vårt brede kontaktnettverk og personalstyrke.

Kan dere gi ut kontaktinformasjon til forelesere?

Nei, vi gir aldri ut kontaktinformasjon til noen vi ikke samarbeider med.

Koster det noe å få hjelp og forslag av en rådgiver?

Nei, det koster ingenting. Vår rådgivning er kostnadsfritt. Du er velkommen til å chatte med oss, maile til info@talerforum.no eller ringe 67222250.

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2