Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen

...å strekke seg etter den gode opplevelsen!

Som første Nordmann har Tore Sunde-Rasmussen nådd toppen av verdens høyeste fjell, Mount Everest to ganger. Han er en av to skandinaver som har klatret Everest fra både nord og syd. Som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider.
Han er også en av 7 nordmenn som har klatret alle 7-summits, det høyeste fjell på jordens syv kontinenter. I tillegg har han også klatret flere andre av verdens høyeste fjell. Elleve ganger har han klatret fjell som er over 8000 m...

Våren 2014 i en alder av 65 år, klatret han fjellet Annapurna1, fjellet som ingen nordmann hadde satt sine ben på, og som med sin ekstremt høye risiko blir betegnet som et av verdens farligste. Pågrunn av ekstreme forhold, dyp sne og ras måtte ekspedisjonen snu nær toppen. Våren 2015 var han tilbake på samme fjell, men valgte å snu av sikkerhetsmessige årsaker..

I 2010 ble han utnevnt til årets Dalbu. Han fikk også samme år Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Med sine nå 66 år er han et eksempel på at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av den bekvemmelighetssonen som TV og godstolen representerer. Han har virkeliggjort en del av sine drømmer og han snakker av erfaring. Han er med hva han har gjort, et eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig eller umulig, virkelig er mulig bare man har lyst, vilje og fokus.

Toppen er målet.

 • Å kunne strekke seg etter den gode opplevelsen.
 • Å sette seg mål og ha vilje og lyst til å nå disse.
 • Selv om han har hatt suksess med de fleste av sine fjellbestigninger, har det også vært nedturer og skuffelser. Bl.a. ble hans første forsøk på å klatre Mount Everest i 1996 en slik skuffelse.
 • I foredraget viser han hvordan man kan lære av sine nederlag og gjøre disse til positive erfaringer.
 • Til tross for at de fleste av oss ikke lever ut drømmene våre og at mange faktisk ikke våger å ha drømmer, er det med motivasjon, vilje og fokus mulig å la våre drømmer bli virkelighet.
 • Tores budskap bl.a. går ut på å synliggjøre dette.
 • Tore trives i positiv motvind og i motbakker hvor mål kan defineres og betydningen av å nå disse målene. Han er opptatt av å se muligheter og ikke begrensninger.
 • Risiko og konsekvens er viktige nøkkelord.
 • Andre nøkkelord er egenmotivasjon og kommunikasjon.

Foredraget passer til:

 • Kick-off samlinger, seminarer, motivasjonssamlinger.
 • Bedrifter hvor man ønsker å gi sine ledere og medarbeidere en positiv inspirasjon til nytenkning og motivasjon i arbeidsdagen og i privatlivet.
 • Foredraget blir komplettert av flotte og spektakulære bilder og filmsnutter fra mange av verdens høyeste fjell.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Tore Sunde-Rasmussen
• "Vi fikk en uforglemmelig tur helt til topps i Tores inspirerende verden. Hans unike prestasjoner, klarsynthet med hensyn til målsetting/risikovurdering og ikke minst drivende historiefortelling gjorde dypt inntrykk, og mange fikk nok en rungende aha-opplevelse av parallellene som ble trukket mellom toppturer og ambisiøs forretningsdrift. Tores foredrag "Toppen er målet" kan anbefales til alle som vil oppnå suksess, som vil lykkes med et tilsynelatende umulig prosjekt, eller som tar livet sitt såpass alvorlig at de vil finne ut en gang for alle hva som gjør dem lykkelig og hvordan de skal rydde plass til lykkeskapende aktiviteter."

Ellinor Sannes Lippestad - Advokatfirmaet Grette DA

På Geo Forum sitt Karttreff 2014 var jeg invitert til å holde foredrag på deres samling på Sola Strand Hotell og fikk den store glede av å tale til en forsamling av 130 flotte, lydhøre og kjekke mennesker. Fra første stund merket jeg den positive atmosfæren i salen. Dette ga meg en god inspirasjon som jeg merket smittet over på tilhørerne. Jeg snakket i en drøy og meget kjekk time.

På en evalueringsskala 1-6 scoret jeg 5,7 .

Min evne til å engasjere ble honorert med 5,88. Bedre kan jeg ikke få det.

Når så kommentarene også er bra, ja da blir man bare glad: "Satt spesielt pris på å høre på noen som tør å leve ut drømmene." "Satt pris på din energi og ærlighet, fantastisk opplevelse. Tusen takk." "Et veldig inspirerende foredrag." "Jeg savnet ingenting. Du var veldig inspirerende og flink." "Jeg satte pris på alt." "Alt var topp." "Fantastisk!! Alt var bra. Du kunne holdt på enda lengre – veldig bra foredrag!" "Jeg satt pris på da du snakket om tankens makt, positiv tanke og å snu negativt til positivt". "Kjempebra."

Motivasjonsdagen 31.Mai 2013.

Stavanger Forum. Ca. 300 publikumere. Arr.: Positiv opplæring. www.positiv.no

Tilbakemelding fra Positiv: " Folk var storfornøyde på fredag og har gitt deg kjempescore på foredraget!

På en skala fra 1-5 der fem er best har du scoret hele 4.29! Dette var kjemperesultat."

Er glad og ydmyk for en slik flott tilbakemelding. Litt uventet med tanke på at jeg "konkurrerte" med størrelset som Per Fugelli, Jørgen Skavland, Anne Grethe Solberg og Dora Thorhallsdottir.
• Bedrifter hvor man ønsker å gi sine ledere og medarbeidere en positiv inspirasjon til nytenkning og motivasjon i arbeidsdagen og i privatlivet.

Foredraget blir komplettert av flotte og spektakulære bilder og filmsnutter fra mange av verdens høyeste fjell.

Han kan også holde foredrag på engelsk.

Pressebilder

Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen

Karateinstructor

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2