Inspirasjonsbrev desember 2019

Takk til våre kunder for tilliten i 2019!

Siden 1995 har vi hjulpet våre kunder med å utvikles. Dette gjør vi ved å sette oss inn i og forstå deres utfordringer, ønsker og behov. Årlig matcher vi i snitt 4000 oppdrag. Å matche rett kompetanse og personlighet til rett anledning er det vi brenner for! Endring. Raske endringer. Dette er hva mange av våre kunder forteller oss at de opplever. Dette stiller krav til utvikling, også til oss. Vi lytter til våre kunder og derfor ser vi 2-3 nye foredragsholdere hver uke. Dette er en trygghet for våre kunder da vi kun formidler foredragsholdere vi selv har sett eller har flere gode referanser på.

»Les mer

Vi søker ny kollega!

Vil du ta del i en spennende reise hvor du er med på å bygge opp og utvikle Talerforum Norge? I Talerforum jobber vi med Skandinavias fremste foredragsholdere og inspiratorer. Som Account Manager på Nordens største formidler av foredragsholdere får du jobbe i en rolle med mange baller i luften og et stort nettverk der du er rådgiveren som matcher rett foredragsholder til rett organisasjon. Om du har en sterk indre driv og vil jobbe fritt under eget ansvar kan dette være rollen for deg.

»Les mer

Motivasjonsforedrag med Marius Løken

I 2011 overlevde jeg det mye omtalte Halloween-drapet. Etter å ha blitt påført 20 knivstikk og en tid i koma ventet en lang prosess for å komme seg på bena. I møte med fagfolk, mennesker og historier skjønte jeg raskt at vi alle møter motgang. Livet kan svinge brutalt og brått snu. Da gjorde jeg en viktig oppdagelse: Evnen til å takle motgang ligger i hva du gjør og hvordan du har det i hverdagen. De siste årene har jeg reist rundt og holdt over 300 foredrag. På mange måter er jeg den typiske telefonselgeren som fikk en scene, et viktig budskap og en arena for all min energi. Det er fort gjort å tenke seg at dette er en sterk og trist historie, men mine foredrag handler i hovedsak om hva hendelsen lærte meg og hva jeg oppdaget underveis.

»Les mer

Utmattelsestendenser i arbeidslivet kan skyldes misforståelser

I tider med økt utmattelsesproblematikk stiller mange seg undrende til hvorfor flere og flere møter veggen. Det skyldes selvsagt ulike årsaker, men tar vi en titt på våre arbeidsplasser finner man mye som tyder på at vi helt enkelt, titt som tett, misforstår oss fram til utmattelse. Om vi kan gjøre oss bevisste på disse misforståelsene kan vi kanskje forebygge en betydelig energidrenasje ved å navigere litt smartere gjennom arbeidstilværelsen. Under følger en beskrivelse av syv vanlige misforståelser på jobben.

»Les mer

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2