Synneva Erland

Synneva Erland

Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge.

Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, bidrar Synneva til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Hun har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år, blant annet to ganger for Oslo Business Forum.

I sine foredrag byr Synneva på seg selv med fortellinger, erfaringer og noen ganger en sang! Hun har en unik evne til å se og involvere sitt publikum. Med energi og tilstedeværelse setter hun i gang refleksjoner hos deltakerne som kan skape viktige forandringer internt i et selskap. Det handler om å ansvarliggjøre hver enkelt, både leder og ansatt. Hvordan påvirker vi hverandre med vår kommunikasjon? Verbalt og non verbalt. Hvem har ansvar for hvordan din kommunikasjon er? Du. Bare du. Derfor er det viktig at du har gode verktøy og vet hvordan du påvirker andre hele tiden. Synneva viser med hele seg hvordan kommunikasjonen vår virker. Med humor og masse kunnskap!

Verdiskapende kultur
En god verdiskapende kultur skapes ikke av seg selv. Ledelsen er ansvarlig for å sette rammer som skaper en trygg og god atmosfære. Da er lederkommunikasjonen avgjørende. Hvordan kan du som leder inkludere de ansatte, slik at alle får et eierforhold til selskapet? Slik at alle ønsker å bidra til å skape trivsel og engasjement? Bruk tid på flokken din! Vær engasjert og tilstede sammen med medarbeiderne. Lytt og gi ros så ofte du kan! Trivsel viser igjen på bunnlinja.

Rock hverandre frem!
Svært mange selskaper har leid Synneva inn som motivator gjennom årenes løp. Hun har en egen evne til å løfte forsamlingen og å skape en deilig stemning i rommet. På kick offs eller større konferanser er foredraget «Se, lytt ROCK hverandre frem!» (på engelsk: «Fly me to the moon!») det desidert mest populære. Her blir deltakerne bevisste på sin egen kommunikasjon, og lærer om kroppsspråk, tilstedeværelse, utstråling og tillit. Synneva deler raust fra sine verktøy om kommunikasjon og deltakerne blir oppfordret til å løfte hverandre mer i hverdagen.

Foredrag med Synneva:

Se, lytt, ROCK hverandre frem!
Om bedriftskultur og motivasjon
Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft.

Innhold:

 • Hva er kommunikasjon?
 • Tilstedeværelse
 • Identitet
 • Kroppsspråk og utstråling
 • Tillit
 • Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Walk the talk!
Gjør hva du sier, si hva du gjør. Om lederkommunikasjon og bedriftskultur.
Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og fellesskapsfølelse?

Innhold:

 • Lederkommunikasjon
 • Bedriftskultur
 • Lederrollen
 • Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk
 • Visjon og verdier

Alt handler om kommunikasjon!
Om kundedialog, kulturbygging og samfunnsansvar.
Et foredrag om hvordan vi alle påvirker hverandre med kommunikasjonen vår. Hvordan kan du få kunden til å fortelle videre at dere er helt spesielle? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen og skape en vinnerkultur? Med samfunnsansvar som drivkraft kan vi alle bidra til en bedre verden. I dette foredraget forteller hun om sitt samarbeid med tre store selskaper, som alle har utmerket seg på flere felt. Q-Meieriene lar kundene bidra direkte i innovasjonsprosesser ved aktiv bruk av sosiale medier. Norrøna viser tydelig samfunnsansvar med sin totale transparens om høye klimamål. Grant Thornton kurser sine ansatte jevnlig med blant annet fokus på kommunikasjon og følelser.

Bli en trygg og overbevisende formidler.
Presentasjonsteknikk.
Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker med deg fra et langt liv på scenen. Her lærer du å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråket ditt, og du får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Foredraget kan bygges ut til et lengre kursforløp hvor man kan velge mellom tre nivå: Flink – Flinkere - Flinkest!

"There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Gullklokkenes tid er forbi
Om rekruttering, millennials kommunikasjonsstrategier.
Å rekruttere feil kan koste selskapet dyrt. Dagens unge kandidater har helt andre krav til hva de ser etter i en jobb enn hva vi har vært vant til. Arbeidsmarkedet er i forandring. I tillegg har sosiale mediers inntog har gjort at vi har fått et mer transparent samfunn.

 • Hva blir konsekvensen for rekrutteringsstrategien?
 • Hvem er «The millennials?» og hvordan skal vi kommunisere med dem?
 • Hvilke kommunikasjonsstrategier skal vi velge for å skaffe oss de beste kandidatene?

Sosiale medier
Konkret og enkelt.
Går det i det hele tatt an å markedsføre seg i dag uten å ha en operasjonalisert sosial mediestrategi? Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger.

Innhold:

 • Velg rett kanal for ditt selskap
 • Hvordan bygge opp en god post?
 • Involver, inspirer, engasjer!
 • Kort innføring i to enkle video-apper.
 • Lag en enkel sosial medie-strategi.

Konferansier
Som konferansier utmerker Synneva Erland seg med sitt nærvær og med sin bakgrunn som artist. Hun binder gjerne sammen kvelden med sanger som passer for anledningen, og er svært opptatt av å skape god stemning både i salen, men også for alle andre som skal inn på scenen. Hun elsker vertinnerollen og utstråler en trygghet og varme som går rett inn i hjertet til publikum! I over 20 år har Synneva hatt store internasjonale konferansieroppdrag, blant annet i Indonesia for en konferanse med over 70 deltakerland. På behagelig britisk-engelsk loser hun kvelden i havn med profesjonalitet og stor faglig tyngde.

Tidligere kunder om Synneva
Synneva holdt et foredrag på HR-konferansen Stavanger 2019. Maken til engasjerende foredragsholder skal en lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avlsuttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp! - Espen Odland Baird, Deloitte AS

Synneva er en fantastisk flink foredragsholder med god formidlingsevne. Vi likte godt de etiske dilemmaene fra FuelBox. Dette skapte interessante diskusjoner og refleksjoner innad i gruppen. Synneva har en enorm tilstedeværelse under presentasjonen og det skal godt gjøres å falle av. Synneva anbefales på det sterkeste. - Madeleine Tank-Nielsen, Avdeling for Blodsykdommer, Rikshospitalet

Synneva Erland er en faglig flink og inspirerende foredragsholder, som har en unik formidlingsevne og tilstedeværelse. Hun holdt et svært interessant kurs i presentasjonsteknikk, som gav både meg og mine kollegaer nyttige tips med hensyn til hvordan vi bedre kan holde presentasjoner og kommunisere med andre. Anbefales på det varmeste. - Camilla Kvalbein, Jurist, RISA

Pressebilder

Artikler

Synneva Erland

Synneva Erland

Fotograf: Charlie Media

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2