Inspirasjonsbrev Februar 2020

Mattias Goldmann - 5 tips for en bærekraftig virksomhet

Mange bedrifter og kommuner er nå i prosess med å formulere nye klima- og bærekraftsmål ettersom de nåværende utløper i 2020. Andre slår nå for første gang fast konkrete mål for sin virksomhet. Mattias Goldmann er Chief Sustainability Officer på Sweco hvor han har ansvaret for at Sweco bidrar til å møte de 17 globale målene for bærekraftig utvikling. Her gir han fem innspill på hva som er viktig å tenke på.

»Les hele artikkelen...

Kompetanseutvikling i en dynamisk verden

Talerforum er på mange måter en levende nyhetsoppdatering over hvilke muligheter og utfordringer ulike organisasjoner og roller står overfor. Med dagens høye endringstakt ligger nøkkelen til å forbli konkurransedyktig i tilførsel av ny kunnskap. Endringene innebærer også noe mer enn å bare lære seg noe nytt. Det handler også om å endre bildet av hvordan den ansatte betrakter sin egen yrkesrolle, noe som for mange er en del av vår identitet. Dette er en stor utfordring for mange organisasjoner i dag. Da etterlyses en ekstern stemme for en vellykket endring og utvikling.

»Les hele artikkelen...

Sveriges beste taler i 2019 er kåret!

Den 4. februar gikk Talargalan 2020 av stabelen på Berns i Stockholm. På gjestelisten stod Sveriges største foredragsholdere og moderatorer, kjente medieprofiler og mange flere. Kategoriene var oppdelt i mann og kvinne da talerbransjen er en mannsdominert bransje, og dette gir oss muligheten til å løfte kvinner i en enda større utstrekning. Kategorien gjennombrudd for å løfte nye lovende talenter og kategorien moderatorer for å løfte fram kunnskapsrike moderatorer som kan utgjøre forskjellen på om et arrangement blir bra eller en suksess.

»Les hele artikkelen...

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2