Foredrag om endring og omstilling i Norge

Gustav Josefsson

Gjør forandring til en vane. 140 000 nye nettsteder lanseres hver dag. Nye duppeditter, nye apper, ny data og nye arbeidsmetoder – hvordan vet man hva man skal bruke tiden sin på? Vi prøver å planlegge fremtiden, men i en verden i stadig endring vet vi mindre og mindre om hvordan morgendagen ser ut. Det er på tid å gi opp planleggingen og lære seg å eksperimentere. I stedet for å se i krystallkulen og lage en 10-årsplan, er det nødvendig at du gjør forandring til en del av hverdagen. En forelesning med røtter i teknikk og entreprenørskap som formidler lærdommer om personlig utvikling og organisasjonsteori. Gustav holder foredrag om: Endring, fremtid, teknikk og trender.

Les mer...

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt har mer enn 25 års erfaring med svensk, nordisk og internasjonal politikk. Han var statsminister fra 2006–2014 og partiformann for de svenske Moderaterna fra 2003–2015. Fredrik holder foredrag om: Globale utfordringer, endring, lederskap i endring, økonomi, samfunnsutvikling.

Les mer...

Claudia Olsson

Claudia Olsson har blitt kalt en «teknologistjerne» i pressen og blitt utnevnt til Årets leder i Sverige. Med bakgrunn som første svenske deltaker ved og rådgiver til fremtidsuniversitetet Singularity på NASA Ames i Silicon Valley, ser hun lengre inn i fremtiden enn de fleste. Claudia holder foredrag om: Trender, fremtid, innovasjon og teknikk.

Les mer...

Stefan Hyttfors

Alle levende ting er i endring, og når internett forbinder oss alle i et grenseløst nettverk er endring raskere enn noen gang før. Markedet er nå globalt, åpent døgnet rundt og med oss i våre lommer. Evnen til å tilpasse seg er nøkkelen til å overleve. Ser du muligheter att ta initiativ som endrer din bransje eller venter du på bevis og la noen andre kjøre utviklingen? Stefan holder foredrag om: Trender, fremtid, endring, analyser av omverdenen, innovasjon og næringsutvikling.

Les mer...

Andreas Ekström

Andreas snakker inspirerende og interessevekkende om fremtidens kultur, samfunn, økonomi og de samfunnsendrende fenomenene som kommer til å berøre det offentlige så vel som privatlivet vårt. Han retter søkelyset mot både det positive og det negative – på store muligheter og potensielle trusler. Det handler om hvordan vi skal forstå den revolusjonen vi lever i akkurat nå. Andreas holder foredrag om: Trender, fremtid og den digitale revolusjonen.

Les mer...

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2