Kvinnelige stjerner – endringsledelse og positiv psykologi

Lykke på fullt alvor – en introduksjon til positiv psykologi

Hvordan har det seg at hjernen virker som en borrelås for angst og negativitet? Hvorfor er det ikke nok å bare tenke positivt for å skape velvære?

Katarina Blom er psykolog og har sammen med journalist Sara Hammarkrantz skrevet boken "Lykke på fullt alvor – en introduksjon til positiv psykologi" (2014, Natur & Kultur). Hun brenner for å avlive myter og rykter om hva som gjør oss lykkelige, og viser oss heller på en underholdende og interaktiv måte hva vitenskap og forskning har å lære oss om menneskelig velvære.

Hvordan kan vi forstå og håndtere hjernen for å fungere optimalt på jobben og i våre forhold? Hvilke prinsipper er det som skaper velvære? Hva er det som kjennetegner lykkelige og velstående mennesker, og hvorfor handler det ikke bare om å tenke positivt? Her kommer vitenskapen bak velvære til syne, og vi får et innblikk i hvorfor kampen for å bli lykkeligere her og nå er noe helt annet enn den håpløse kampen om å en dag bli lykkelig.

Les mer...

Det er ikke tanken som teller - Men det gjør din kommunikasjon

Ami Hemviken er en av Sveriges fremste forelesere innen lederskap, retorikk og kommunikasjon.

Lede andre. Ledelse handler om å påvirke, forsterke og forandre atferden. For å gjøre det må du anvende din evne til å overbevise. Bli bevisst på hvordan du skaper situasjoner og følelser som overbeviser. Lær deg hvordan du får mennesker til å handle og si ja til deg og ditt budskap. Ikke la tilfeldighetene styre din kommunikasjon, men kontroller den bevisst.

Led deg selv. Når du leder deg selv, og ønsker å påvirke dine omgivelser, er en bevisst og viljestyrt kommunikasjon ditt viktigste redskap. Lær deg å overbevise heller enn å overtale gjennom å alltid gå ut ifra at den du har foran deg - din sjef, din kunde, ditt barn eller hvem det nå måtte være, kommer til å berike ditt liv. Lær deg å argumentere for ditt ståsted, være tydelig, skap følelser og avtrykk.

Ami Hemviken foreleser også ofte om kommunikasjon, presentasjonsteknikk, retorikk, endringsledelse og om hvordan du best kan kommunisere i forandring. Hun er også en erfaren debattleder og konferansier.

Les mer...

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2