Skandinavias 5 mest populære foredragsholdere innen ledelse og organisasjon

Våre kunder ser tydelige resultater av å investere i både ledere og medarbeidere i organisasjonen, og velger derfor å hente inn ekstern kompetanse. I Talerforum identifiserer, analyserer og matcher vi våre kunders behov med rett kompetanse og personlighet. Vi har Europas største kompetansenettverk og samarbeider med mer enn 8000 foredragsholdere, underholdere, konsulenter og eksperter. Sammen skaper vi helhetsløsninger fra korte, effektive foredrag til lengre seminarer og workshops.

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby er en av Norges mest populære foredragsholdere og hun har over 20 års erfaring fra topplederroller og arbeid med arbeidsmiljø og –kultur. Solfrid har blant annet vært konserndirektør for HR og kommunikasjon i kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic. Hun har god innsikt i hva som skal til for å lykkes i dag, hvordan godt arbeidsmiljø er grunnlaget for å skape endringskultur, tilpasse oss det digitale samfunnet, og gir konkrete, relevante eksempler på dette.

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson er entreprenøren som på kort tid har blitt en av de mest etterspurte foredragsholdere. I sine foredrag deler han effektive og tydelige verktøy for å få med seg medarbeiderne med utgangspunkt i egne erfaringer. Magnus åpnet sin første Harrys-restaurant før han fylte 23 år. Det ble en suksess, men etter hvert som selskapet vokste gikk Harrys på store tap og de ansatte var misfornøyde. Magnus kastet alle pompøse forretningsideer og fokuserte på det vesentlige: fornøyde medarbeidere gir flere gjester, og det gir penger i kassen. I dag omsetter kjeden for 700 millioner kroner og har rekordhøy medarbeidertilfredshet. Magnus Helgesson sine foredrag er fulle av energi, lidenskap, inspirasjon og humor.

Ami Hemviken

Ami er en av Sveriges fremste foredragsholdere innen atferd, påvirkning, relasjoner og kommunikasjon. Hun jobber med lederutvikling og som coach, og har gjennom sine foredrag hjulpet mange organisasjoner å få ut mer energi og glede fra sine medarbeidere. Amis evne og interesse til å sette seg inn i sine kunders virkelighet gjør at hun tilpasser sine foredrag ut i fra de behov hun avdekker under samtaler i forkant av oppdraget. Ami Hemviken lykkes alltid med å løfte og inspirere sitt publikum i store så vel som små grupper. I 2017 vant hun prisen for Årets Talare – Kvinna.

Øyvind Kvalnes

Øyvind Kvalnes er en av Norges fremste filosofer og holder engasjerende foredrag om hva som skaper fremragende prestasjoner i organisasjoner. Hans ekspertområder er lederskap, samfunnsansvar, varsling og sosiale medier. I foredragene sine deler han gjerne historier om små og store samarbeidsmirakler i organisasjoner, og kunnskap om hvordan disse blir til.

David Ståhlberg

David har en bred bakgrunn innen marked, salg og HR i en rekke selskap. Han har blant annet hatt lederroller i Google og Procter & Gamble i Sverige. I sine foredrag hjelper han organisasjoner med å forstå hva en akselererende endringstakt innebærer for mennesket, ledelsen og virksomheten. Han veileder deg til nysgjerrighet, framtidstro og innovasjonsevne, og hjelper deg med å se potensialet i din virksomhet. Målgruppen er alle i din organisasjon – fra ledergruppen til ulike arbeidsteam. Samtlige emner kan skreddersys og fungere som foredrag eller workshop.

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2